ALEN PETROVIĆ

Sportski direktor Osijeka brzo 'ohladio' Dinamo, a o njegovom hit odgovoru svi pričaju

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Alen Petrović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Alen Petrović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Alen Petrović
07.12.2019.
u 13:44
Oni u ovom trenutku nisu na prodaju, mi stvaramo jak Osijek i za to nam trebaju kvalitetni igrači, a da je za takve kakvi su Žaper i Šutalo tržište zainteresirano, to je nešto na što ne možemo utjecati - naglasio je sportski direktor
Pogledaj originalni članak

U javnosti se sve češće pojavljuje priča o zanimanju Dinama za standardne U-21 reprezentativce i prvotimce Osijeka, Marija Žapera i Boška Šutala, a hit izjavom je odgovorom na tu temu sve nasmijao sportski direktor Alen Petrović.

- Što znači da ih Dinamo prati? Pa ja sam u mladosti pratio Pamelu Anderson, a ništa se nije dogodilo - rekao je kroz šalu Petrović, te ipak nastavio ozbiljnije:

- Ne samo njih, nego i neke druge naše igrače prati nekoliko uglednih inozemnih klubova. Eto, do sada to nismo obznanjivali, ali mi smo još ovog ljeta odbili Dinamovu milijunsku ponudu za Žapera. Što se Šutala tiče, njegova je sadašnja cijena pet plus, odnosno viša od pet milijuna eura.

- No, oni u ovom trenutku nisu na prodaju, mi stvaramo jak Osijek i za to nam trebaju kvalitetni igrači, a da je za takve kakvi su Žaper i Šutalo tržište zainteresirano, to je nešto na što ne možemo utjecati - naglasio je sportski direktor.

>>>> Pogledajte kako navijači Dinama čekaju karte za utakmicu sa Cityjem

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:06 07.12.2019.

Pa prate i komšije napredak demokracije u svakom segmentu u RH zato ih toliko i ima na ovom portalu jer kod njih svaki komentar ide na uredništvo koji ti ga neće odobrit osim ako ne pišeš u stilu : " presednik ( Vučić ) će iznaći najbolje rešenje po našu zemlju " i onda dobiš potvrdu odobrenja na kućni mail 🤣

Avatar rubinet
rubinet
14:46 07.12.2019.

"- Što znači da ih Dinamo prati? Pa ja sam u mladosti pratio Pamelu Anderson, a ništa se nije dogodilo". Neloša šala....

TA
tarzan
16:24 07.12.2019.

Naslovi su vam očajni