Mali nogomet

Spektakl u Prečkom: Ritz club brani naslov na Kocki

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kocka - mali nogomet
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kocka - mali nogomet
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kocka - mali nogomet
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kocka - mali nogomet
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kocka - mali nogomet
05.09.2017.
u 15:14
Večernjakova Kocka je, ako ne jedini, onda sigurno prvi turnir u Hrvatskoj, koji u seniorskoj konkurenciji nagrađuje osam najuspješnijih momčadi
Pogledaj originalni članak


U srijedu počinje 37. izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Večernjeg lista Kocke OŽUJSKO 2017., koji se ove igra za Udrugu za podršku osobama s intelektualnim poteškoćama Zagreb (Klub Vjeverica Prečko), prilikom čega će se istima (prema njihovoj želji) donirati glazbena linija koja će služiti u radu s korisnicima Udruge. 

Na turnir se u pet kategorija (seniori, veterani, žene, sponzori i djeca) prijavilo ukupno 66 ekipa, pobjednik seniorskog (glavnog) turnira osvojit će i veliki prijelazni pehar Večernjeg lista, te 10.000,oo kn, koji će im biti uručen pred kamerama Sportske TV. 

Inače, finalne utakmice u prve četiri kategorije (bez dječje) prenosit će kamere SPTV. 

Naslov u seniorskom turniru brani Ritz club (prošle godine Club MM), u veteranskom CB Brooklyn Prečko, a kod djevojaka SC Flegar TePe Splat. 

Večernjakova Kocka je, ako ne jedini, onda sigurno prvi turnir u Hrvatskoj, koji u seniorskoj konkurenciji nagrađuje osam najuspješnijih momčadi. 

Posebna zanimljivost je što će ove godine Kocka nadići i kontinentalne okvire (ne i prvi put; 1986. godine na turniru su nastupili i studenti iz Libije i Sudana pod imenom Afrika), jer će ove godine nastupiti i momčad pod imenom Porin za koju će nastupiti mladići azilanti iz istoimenog hotela iz Novog Zagreba. 

Turnir će (kao i svi veći turniri) trajati nešto duže, predvidljivo, do 23.09.2017., a u privitku šaljem raspored za prvi tjedan. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.