PEREZ U 'ŠOPINGU'

Španjolski mediji tvrde da je Real našao zamjenu za Modrića: Evo svih detalja...

Foto: Darren Staples/PA Images/PIXSELL
Španjolski mediji tvrde da je Real našao zamjenu za Modrića: Evo svih detalja...
04.05.2021.
u 09:50
Što kada Modrića više ne bude? A to bi moglo biti kad istekne novi ugovor, već na ljeto 2022.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić potpisao je novi ugovor s Realom. Za plaću manju od dosadašnjih 11 milijuna eura i na ''samo'' godinu dana. Iako je u momčadi već "djed" u odnosu na ostale igrače, hrvatski nogometni maestro i dalje je ključ Zidaneove igre. 

>> Lukin rekord među vatrenima:

Ipak, Perez se okreće novim, mlađim snagama. Što kada Modrića više ne bude? A to bi moglo biti kada istekne novi ugovor, već na ljeto 2022.

Tako mu je za oko zapeo Interov veznjak Nicolo Barella (24). O njemu je, piše španjolski Diariogol, dobio najviše opaski tijekom sezone, a mnogi ga već nazivaju novim Modrićem. Barella je sve što je Conte htio u pobjedničkom Interu. Igrač bez straha, s karakterom, snažan i inteligentan. Ovaj je mladi veznjak ove sezone za novog talijanskog prvaka odigrao 43 utakmice, dao tri gola i upisao 11 asistencija. 

Za dovođenje Barella među nerazzure Cagliariju je plaćeno 27,7 milijuna eura prošloga ljeta, a s obzirom na put momčadi do titule nakon godina i godina suše i s obzirom na brojke, mladi je talent opravdao svaki cent. Standardan je i u Interu, a i u talijanskoj reprezentaciji. Manciniju će sigurno biti jedan od ključnih igrača na Euru.

Španjolski list spominje svotu od oko 70 milijuna eura za prelazak među Madriđane, a Perez je izgleda spreman što prije zaključiti ovaj transfer kako cijena ne bi još više narasla. Mnogi misle kako će i novopečeni prvak Italije biti zadovoljan ponuđenim. Doduše, španjolski mediji tvrde da će ga Perez do ljeta 2022. ostaviti na posudbi u Interu te ga u kraljevski klub dovesti tek kada Modrić ne bude više u momčadi.

Tako da naš kapetan nema razloga za brigu, a Perez će moći opušteno čekati 2022./2023. bude li uspio dogovoriti ovaj transfer s obzirom na to da se za Barella već raspituju United, Barcelona, Spursi i drugi.

Foto: EXPA/PIXSELL
ITA, Serie A, FC Crotone vs Inter Mailand

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

5S
5simo
12:13 04.05.2021.

U inat svima Luka će igrati za Real još 10 godina.

ST
Startrack
13:25 04.05.2021.

Nema na trzistu veznjaka takve kvalitete danas.

JM
Jack_Meoff
11:14 04.05.2021.

Modric je nezamjenjiv