Zimski prijelazni rok

Španjolski div ipak već u siječnju stiže po Dinamovu zvijezdu?

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dani Olmo
25.12.2018.
u 14:45
Svjesni su i u Valenciji da Dinamo drži sve prave karte u rukama
Pogledaj originalni članak

Odlaskom Jeisona Murilla u Barcelonu, a na Nou Camp se zaputio do kraja sezone na posudbu uz pravo otkupa ugovora za 25 milijuna eura, u Valenciji se upravo otvorilo mjesto u momčadi. Mjesto koje bi mogao popuniti Dani Olmo, Dinamova zvijezda.

Tako barem sluti Conrado Valle, novinar lista AS, koji ističe da direktor kluba Pablo Longoria već dugo ima mladog Španjolca na oku.

Budući da Dinamo drži sve prave karte u rukama, ugovor do 2021. godine i nastup u Europi, problem bi mogla biti cijena, pa Valle piše da bi dvostruki europski doprvak mogao s ponudom pričekati do ljeta.

- Ipak, ne treba odbaciti mogućnost da će Longoria testirati Dinamovu upravu već u siječnju - ističe na kraju teksta, svjestan čega su i u upravi Valencije, da Mestalla neće niti jednia opcija koja se nudi maksimirskom klubu.

Kuloari spominju različite iznose koliko bi Dinamo mogao tražiti za ispisnicu Danija Olma, pa ako je barem približno točno da govorimo o dvadesetak milijuna eura, Valencia će morati hitno dokučiti kamo s Michyjem Batshuayijem.

Posuđeni napadač Chelseaja samo pravi probleme u klupskom proračunu, a Valenciji ne pomaže. U 14 nastupa je zabio samo jedan gol.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

GR
gragakarlovac
14:51 25.12.2018.

Pa naravno, ipak je to dinamo

FR
freeshooter
16:06 25.12.2018.

Zašto pišete neistine i izazivate ono što nikome ne odgovara u ovom trenutku. Olmo neće ići još godinu dana, jer i roditelji su svjesni ispravnog razvoja, zato su i tu, ima vremena za transfer. Gdin novinar, bolje pošalji ženi neki topli SMS, budi koristan, nego trošiti vrijeme za izmišljanje transfera, time i članaka.

AB
abendblatt
08:28 26.12.2018.

Prodajom Olma za 20 mil. Eura,vec imaju pola svote novca potrebnih za izgradnju novog stadiona,ostatak imaju u vec prije ostvarenim transferima.