POZNATI DETALJI

Španjolci objavili senzaciju o Modriću, ovo bi zatreslo nogometni svijet!

Foto: UESyndication/PIXSELL
Španjolci objavili senzaciju o Modriću, ovo bi zatreslo nogometni svijet!
12.12.2019.
u 17:16
- Toliko volim Koulibalyja da sam odbio ponudu od 105 milijuna eura. No, doći će vrijeme kada ćemo se morati rastati - rekao je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis koji želi Modrića.
Pogledaj originalni članak

Veznjak Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić mogao bi napustiti Santiago Bernabeu i preseliti u Napoli, a u drugom smjeru otišao bi branič Kalidou Koulibaly.

Piše to španjolski Eldesmarque te dodaje da Napoli za 28-godišnjeg braniča traži 120 milijuna eura. No, zadovoljio bi se svotom od 50 milijuna plus Lukom Modrićem.

Robusni senegalski branič na terenu je impresivan i na meti je brojnih europskih klubova među kojima su Real Madrid i Barcelona. Ovih dana mediji su objavili i da ga želi dovesti Jose Mourinho, novi trener Tottenhama.

- Toliko volim Koulibalyja da sam odbio ponudu od 105 milijuna eura. No, doći će vrijeme kada ćemo se morati rastati - rekao je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis i dodao:

- U krivu su svi koji kažu da nismo pojačali našu obranu.

Dodajmo i da je De Laurentiis nedavno uručio otkaz treneru Carlu Ancelottiju u utorak, tri sata nakon što je klub pobijedio Genk s 4:0 i plasirao se u osminu finala Lige prvaka. Novi trener je legendarni nogometaš Milana Gennaro Gattuso.

>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Manchester Cityja i ispadanja iz Europe


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar Slobo iz Moskve
Slobo iz Moskve
17:54 12.12.2019.

peru novac kroz nogomet tko vrijedi kao igrac 105 milijuna.Gluposti cisto pranje novca

TO
Tomi0713
17:58 12.12.2019.

105 milijuna za stopera od 28 godina

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
18:15 12.12.2019.

Eto zatresao se nogometni svijet, već me spopala groznica.