Premier liga

Son povukao Tottenham i Mourinha prema Ligi prvaka

Foto: Reuters/Pixsell
Son povukao Tottenham i Mourinha prema Ligi prvaka
16.02.2020.
u 18:01
Tottenham je sada peti sa samo bodom zaostatka za četvrtoplasiranim Chelseajem
Pogledaj originalni članak

U 26. kolu Premier lige Tottenham je u nedjelju u gostima svladao Aston Villu sa 3:2, a pobjednički gol zabio je Korejac Heung-Min Son u sudačkoj nadoknadi.

Aston Villa je došla u vodstvo nakon što je stoper gostiju Toby Alderweireld u 9. minuti nespretnom reakcijom pospremio loptu u vlastitu mrežu, međutim uspio se iskupiti u 27. minuti kada je poslije kornera pogodio za 1:1.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) Tottenham je početni zaostatak pretvorio u prednost nakon što je prethodno sudac dosudio penal za goste. Vratar Pepe Reina obranio je udarac Heung-Min Sona, ali lopta se odbila do Korejca, koji iz drugog pokušaja trese mrežu. 

Domaćini uspijevaju izjednačiti u 53. minuti. Najbolji engleski veznjak Jack Grealish izveo je korner, a stoper Bjorn Engels glavom zabija za 2:2.

Spursima se posrećilo u sudačkoj nadoknadi (90+4), kada je Heung-Min Son iskoristio lošu reakciju domaće obrane i donio pobjedu svojoj momčadi.

Dan ranije nogometaši Liverpoola nastavili su pobjednički niz u Premier ligi, iako su se morali dosta namučiti protiv Norwicha. Na kraju pobjedu "redsima" donio je Sadio Mane u 78. minuti.

Tottenham je sada peti sa samo bodom zaostatka za četvrtoplasiranim Chelseajem. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.