DOBIO OTKAZ, ALI...

Šokirat ćete se kada pročitate koliku će odštetu dobiti Slaven Bilić!

Foto: AFP
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić i Mark Hughes
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić i Mark Hughes
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Slaven Bilić Luka Modrić
Foto: PA/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
Slaven Bilić
26.02.2019.
u 13:09
Budući da je radio za šest milijuna dolara godišnje, Biliću će pripasti nevjerojatnih 15,5 milijuna dolara odštete
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon samo pet mjeseci dobio je otkaz u saudijskom Al Ittihadu koji nije uspio izvući iz zone ispadanja.

Bilić je momčad koju zovu saudijska Barcelona preuzeo na početku sezone i nakon pet odigranih kola kada je imala osvojen samo jedan bod.  

Doveli su ga kao spasitelja, no nije uspio mnogo toga napraviti – Al-Ittihad je sada, nakon 21 kola, pretposljednja momčad sa samo 15 osvojenih bodova. 

No, Bilić će otkaz lakše prebroditi uz golemu odštetu koja će mu pripasti. Naime, bivši izbornik imao je ugovor na tri godine pa mu je klub dužan isplatiti sve plaće do kraja. Budući da je radio za šest milijuna dolara godišnje, Biliću će pripasti nevjerojatnih 15,5 milijuna dolara, piše SCSport.

Podsjećamo, Bilić je u trenerskoj karijeri vodio Hajduk, Hrvatsku, Lokomotiv, Bešiktaš i West Ham.  

>> Pogledajte karijeru Slavena Bilića

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

KA
kajinx
14:17 26.02.2019.

Ljubomorni licemjeri: Get the job! Zaposlite se! Bravo Slaven!

RI
Rizlman
13:41 26.02.2019.

Sad ga treba dovesti u Hrvatsku da na televiziji komentira utakmice, a na da godinama slušam prvo onog Vlaovića a sad i Cvitanovića koji nemaju pojma o igri. Od Slavena bi bar mogao nešto novo naučiti, čovjek ima teoriju igre u malom prstu, a to što mu u praksi šteka je druga stvar

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:18 26.02.2019.

Kakva lupetanja i netočnosti.... Ugovor je bio upola manji... na 3 milijuna dolara po sezoni uz određene uvjete glede plasmana koje nije ispunio tako da neće dobiti ni 20 % cifre koja se spominje..... ovi su znali s kime imaju posla nakon iskustava WH, Bešiktaša i Lokomotiva, Svejedno, za ovakvog blefera i trenersku prevaru svakako previsok iznos. O obrazu ne pričam jer ga ovaj nema.