Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OTKAZ, ALI...

Šokirat ćete se kada pročitate koliku će odštetu dobiti Slaven Bilić!

Slaven Bilić
Foto: AFP
1/7
26.02.2019.
u 13:09

Budući da je radio za šest milijuna dolara godišnje, Biliću će pripasti nevjerojatnih 15,5 milijuna dolara odštete

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon samo pet mjeseci dobio je otkaz u saudijskom Al Ittihadu koji nije uspio izvući iz zone ispadanja.

Bilić je momčad koju zovu saudijska Barcelona preuzeo na početku sezone i nakon pet odigranih kola kada je imala osvojen samo jedan bod.  

Doveli su ga kao spasitelja, no nije uspio mnogo toga napraviti – Al-Ittihad je sada, nakon 21 kola, pretposljednja momčad sa samo 15 osvojenih bodova. 

No, Bilić će otkaz lakše prebroditi uz golemu odštetu koja će mu pripasti. Naime, bivši izbornik imao je ugovor na tri godine pa mu je klub dužan isplatiti sve plaće do kraja. Budući da je radio za šest milijuna dolara godišnje, Biliću će pripasti nevjerojatnih 15,5 milijuna dolara, piše SCSport.

Podsjećamo, Bilić je u trenerskoj karijeri vodio Hajduk, Hrvatsku, Lokomotiv, Bešiktaš i West Ham.  

>> Pogledajte karijeru Slavena Bilića

Ključne riječi

Komentara 13

KA
kajinx
14:17 26.02.2019.

Ljubomorni licemjeri: Get the job! Zaposlite se! Bravo Slaven!

RI
Rizlman
13:41 26.02.2019.

Sad ga treba dovesti u Hrvatsku da na televiziji komentira utakmice, a na da godinama slušam prvo onog Vlaovića a sad i Cvitanovića koji nemaju pojma o igri. Od Slavena bi bar mogao nešto novo naučiti, čovjek ima teoriju igregre u malom prstu, a to što mu u praksi šteka je druga stvar

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:18 26.02.2019.

Kakva lupetanja i netočnosti.... Ugovor je bio upola manji... na 3 milijuna dolara po sezoni uz određene uvjete glede plasmana koje nije ispunio tako da neće dobiti ni 20 % cifre koja se spominje..... ovi su znali s kime imajuu posla nakon iskustava WH, Bešiktaša i Lokomotiva, Svejedno, za ovakvog blefera i trenersku prevaru svakako previsok iznos. O obrazu ne pričam jer ga ovaj nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije