Rukomet

Slovenke postale hit Eura, utišale su 8000 domaćih bučnih navijača

Foto: EHF
Slovenia's Barbara Lazovic celebrates scoring as Sweden's Anna Lagerquist looks on during the European Women's Handball Championship group A match between Slovenia and Sweden at Hovet Arena in Stockholm, Sweden, Dec. 06, 2016. TT NEWS AGENCY/Anders Wiklun
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Rukometašice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
rukometašice
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
rukometašice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
rukometašice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
rukometašice
08.12.2016.
u 14:36
- Naš je cilj bio da ostvarimo jednu pobjedu u Stockholmu. Željeli smo ovdje dokazati da znamo igrati rukomet
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Hrvatske pobijedile su Sloveniju sa 27:19 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se trenutačno igra u Švedskoj. Slovenke su se plasirale kao jedan od dva najbolje trećeplasirana sastava iz sedam skupina.

Onda ta Slovenija u drugom kolu pobijedi Švedsku, brončane s posljednjeg EP-a, s 25:23, i to pred 8000 njihovih navijača. 

Slovenkama je dovoljan bod i poraz od dva razlike protiv Španjolki, europskih doprvakinja, da prođu u drugi krug, dok će naše rukometašice u petak igrati s Rumunjkama za prolaz.

- Naš je cilj bio da ostvarimo jednu pobjedu u Stockholmu. Željeli smo ovdje dokazati da znamo igrati rukomet. Možda je bilo malo lakše sa Šveđankama nego sa Srpkinjama jer smo već igrali s domaćinom EP-a i znao sam filozofiju njihova izbornika. Ovo nam je treći put u četiri mjeseca da smo igrali protiv Švedske – rekao je Uroš Berger, slovenski izbornik.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.