NIJE HTIO ODMAH REĆI

Slavni Portugalac otkrio tajnu nakon što je iznenadio cijeli svijet: Bio sam primoran to učiniti...

Foto: Press Association/PIXSELL
Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
Jose Mourinho
15.02.2020.
u 21:58
Iako su mediji pokušali doći do informacije o kojem se frizeru radi, Mourinho nije želio otkriti jer smatra da bi tako uništio posao nesretno frizeru
Pogledaj originalni članak

Trener Tottenhama Jose Mourinho iznenadio je brojne navijače i ljubitelje nogometa neobičnom frizurom. Naime, 'Special One' se ošišao na ćelavo pa je njegova promjena imidža postala glavna tema brojnih medija, a Mourinho je iskusno šutio, ali je na kraju ipak otkrio tajnu zašto trenutno nema kose. 

Jose nije bio zadovoljan kako ga je frizer ošišao i onda se odlučio na drastičan potez.

- Nisam odmah rekao zašto sam se ovako ošišao, ali sam bio primoran to učiniti. Frizer nije napravio ono što sam tražio i sve je to loše ispalo. Kad sam se pogledao u ogledao, rekao sam mu da me skroz ošiša. Kosa će narasti ponovno i ne brinem se oko toga kako izgledam trenutno - rekao je Mourinho.

Iako su mediji pokušali doći do informacije o kojem se frizeru radi, Mourinho nije želio otkriti jer smatra da bi tako uništio posao nesretnom frizeru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar xenon
xenon
23:55 15.02.2020.

Valjda je bio prisiljen, a ne primoran.

DU
Deleted user
09:44 16.02.2020.

Dobro ti je zurka ovako. Ratnicki!