Drama ne jenjava

Slavni Hrvat stao u obranu Đokovića, čuveni Rus tvrdi: Znam tu ženu, to je bila predstava!

Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Laura Clark
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Nikola Pilić
Foto: Reuters/Pixsell
Laura Clark
Foto: Reuters/Pixsell
Laura Clark
Foto: Pixsell
Nikola Pilić
07.09.2020.
u 20:37
- Vjerujem da je i sutkinja odglumila malo, mislim da nije bila toliko ozlijeđena. Zar mislite da bi Federera izbacili za ovako nešto? Nema šanse - zaključio je Pilić
Pogledaj originalni članak

Očito je da se danima još neće stišati drama vezana uz Novaka Đokovića, odnosno uz njegovo izbacivanje s US Opena nakon što je nanamjerno teniskom lopticom pogodio linijsku sutkinju Lauru Clark.

Podsjetimo, najbolji tenisač svijeta diskvalificiran je s US Opena jer je u meču 4. kola protiv Španjolca Pabla Carrena lopticom napucao Clark koja je zajaukala i pala, dok je glavni sudac turnira Soeren Friemel izjavio kako nije imao izbora nego diskvalificirati Srbina.

Na temu se oglasio i legendarni Hrvat Nikola Pilić, nekadašnji Đokovićev trener, koji se zapitao jesu li u pitanju bila dvostruka mjerila:

- Najprije se izrekne upozorenje, potom se uzme poen, pa set, a zatim slijedi diskvalifikacija. Pa prije dvije godine je Serena Williams vikiala na sve njih 15 minuta i ništa se nije dogodilo. Meni je sve to skupa sramotno zato što je Đoković broj jedan na svijetu i zato što je unatoč koroni došao zaigrati na US Openu. 

Vjerujem da je i sutkinja odglumila malo, mislim da nije bila toliko ozlijeđena. Zar mislite da bi Federera izbacili za ovako nešto? Nema šanse - zaključio je Pilić, na čije se riječi nadovezao i poznati ruski trener Boris Sobkin:

- Na nesreću Đokovića, ova banalna situacija je jasno navedena u pravilima. Sudac nije imao drugu mogućnost. Druga stvar je što poznajem tu ženu koju je udarila loptica. Ona je priredila predstavu, ništa tako dramatično nije se dogodilo.

Znate, ona je ona vrsta žene koja se želi pokazati. Nije stvar ni u simulaciji... Postoje ljudi koji žele da se na njih obratiti pažnja. Grčila se, savijala - sve je to komedija - rekao je Sobkin.

Isti su zaključak izveli i brojni koji su pogledali kasnije objavljenu snimku na YouTubeu. Clark su proglasili "oskarovkom" jer je nedugo nakon pada, odnosno prizora na temelju kojih se moglo zaključiti da se guši, samostalno odšetala.

Zanimljivo, Đokovićevi "odvjetnici" su se prisjetili i da je Slovenac Aljaž Bedene prije samo desetak dana na turniru u Cincinnatiju  također ljutito napucao lopticu i pogodio kamermana, te su naglasili kako se Slovenac izvukao bez težih sankcija.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

SU
Sunce3
21:00 07.09.2020.

Htia bi odgovorit ovima koji su protiv Đokovića : Znate l'vi da niko nije toliko pomaga Hrvatsku, BIH i Srbiju ka Đoković. Sramno je vridat ga i nemat poštovanja za sve što je učinija za nas. "Seljak " - govori " - govori 4 jezika donira milijune eura humanitarne pomoći. Kamo srice da smo svi ka on. Hvala NOLE od srca u ime svih dobrih i civiliziranih ljudi. 🌞❤️

DO
dokrastavca
21:19 07.09.2020.

Mislim da ce nakon ovoga Novak samo pojacati lov na Federerove rekorde Navijam za njega jos jace. Uvijek je zapad na nas istocnjake gledao podrugljivo,a polako dobijaju ono sto zasluzuju. Zene im trpaju crnci i arapi

PU
purgerica006
21:53 07.09.2020.

Sutkinja je trebala upisati kazalisnu akademiju...bolje joj ide gluma.. 😉