Trener Atletica

Simeone nahvalio Vrsaljka: 'Ima nešto što mi se sviđa...'

Foto: UESyndication/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Croatia Training - Parc de Loisirs, Deauville, France - 8/6/16 - Croatia's Sime Vrsaljko during training. REUTERS/John Sibley
Foto: UESyndication/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Robert Anic/PIXSELL
07.10.2015., Zagreb - Na stadionu NK Zagreb u Kranjcevicevoj ulici hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening pod budnim okom novog trenera reprezentacije Ante Cacica. Josip Pivaric, Sime Vrsaljko. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
Ćorluka - Vrsaljko
25.12.2016.
u 16:31
Vrsaljko je ljetos došao iz talijanskog Sassuola te je odigrao sedam utakmica za crveno-bijele iz Madrida.
Pogledaj originalni članak

Trener europskog doprvaka Atletico Madrida, Diego Simeone, rekao je kako hrvatski reprezentativni bek Šime Vrsaljko igrački raste, da je u posljednje vrijeme dobro igrao te da je alternativa prvom beku Juanfranu Torresu.

"Šime raste. Ima nešto što mi se jako sviđa: prenosi vitalnost. Želi slomiti zid, a kada se kontrolira u tom lomljenju zida moći će nastaviti razvijati to što prenosi", rekao je Simeone u razgovoru za španjolske novine "Marca" povodom pet godina na klupi Atletico Madrida.

"Funkcionirao je dobro i u Muenchenu, odigrao je zanimljivu obrambenu utakmicu. Jasno je da će nam biti alternativa uz više minuta i nakon što se dodatno prilagodi unutar onoga što trebamo. I također ono što sam već rekao prije, treba vidjeti što će u budućnosti biti sa Juanfranom. Želimo imati dvojicu na toj strani za obrambene i napadačke zadatke".

Vrsaljko je ljetos došao iz talijanskog Sassuola te je odigrao sedam utakmica za crveno-bijele iz Madrida.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:16 25.12.2016.

Super, a kdaj onda bude med prvih 11 ???