TRANSFERI

Hrvati tražena roba: Jedan pojačava koloniju u Interu, drugi seli u Borussiju?

Foto: Reuters/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Sanjin Strukićl/PIXSELL
Ivan Perišić Marcelo Brozović Šime Vrsaljko Andrej Kramarić
02.04.2018.
u 22:40
Vrsaljko je 2016. iz Sassuola prešao u Atletico Madrid, no sada bi se mogao vratiti u Italiju. Tamošnji mediji pišu da trener Intera Luciano Spalletti jako cijeni hrvatskog beka i da smatra da bi bio veliko pojačanje.
Pogledaj originalni članak

Dvojica hrvatskih nogometaša na ljeto bi mogla promijeniti klubove, pišu strani mediji. Za Šimu Vrsaljka zainteresiran je Inter, dok bi Marko Rog mogao preseliti u Borussiju Dortmund.

Vrsaljko je 2016. iz Sassuola prešao u Atletico Madrid, no sada bi se mogao vratiti u Italiju. Tamošnji mediji pišu da trener Intera Luciano Spalletti jako cijeni hrvatskog beka i da smatra da bi bio veliko pojačanje. U Interu su već dvojica Hrvata - Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

S druge strane, Marko Rog u Napoliju priliku dobiva na kapaljku i jasno je da je nezadovoljan. Calciomercato navodi da je za Roga zainteresirana dortmundska Borussia, ali još neki neimenovani klubovi.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:27 03.04.2018.

Bravo Hrvati!!!!

DU
Deleted user
23:07 02.04.2018.

upravo tako roba...