Odlična dosjetka

Shaqiri oduševio najboljom izjavom na Europskom prvenstvu!

Foto: Reuters
Albanija - Rumunjska
Foto: Reuters
Albanija - Rumunjska
Foto: Reuters
Albanija - Rumunjska
Foto: Reuters/PIXSELL
Albanija - Švicarska
Foto: Reuters/PIXSELL
Albanija - Švicarska
Foto: Reuters
Švicarska - Albanija
20.06.2016.
u 16:19
"Puma radi dresove koji se trgaju kao od papira, a Adidas lopte koje se buše... više se ni u Nijemce ne možete pouzdati", dodao je Lineker
Pogledaj originalni članak

"Sva sreća da Puma ne proizvodi prezervative", kazao je nakon utakmice s Francuskomu u Lilleu švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, aludirajući na činjenicu da je potrgano čak šest majica Švicaraca čiji je službeni dobavljač Puma.  

Tu Shaqirijevu izjavu prenosi švicarski tabloid Blick, koji je na jednoj strani objavio svih šest potrganih dresova – od Embola, Mehmedija, Džemailija do Xhake kome su razderane čak tri majice. Ni najbolji poznavatelji nogometa ne sjećaju se tolike količine potrganih dresova, a švicarski dresovi s rupama postali su pravi hit na društvenim mrežama. Oglasila se i Puma koja je u priopćenju kazala da "istražuje slučaj", ali i navodi da marku Puma na EURU nose i nogometaši Češke, Slovačke, Austrije i Italije te da oni nisu imali sličnih problema. 

Sinoćnja utakmica u Lilleu nije bila sretna ni za Pumina velikog suparnika Adidas, koji je službeni dobavljač lopte, a upravo se jedna lopta sredinom drugog poluvremena probušila, što također nije čest slučaj u modernome nogometu. 

"Puma radi dresove koji se trgaju kao od papira, a Adidas lopte koje se buše...više se ni u Nijemce ne možete pouzdati", komentirao je na Twitteru u svom stilu bivši engleski reprezentativac i komentator BBC-a Gary Lineker.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
17:45 20.06.2016.

A u šta se možemo pouzdati kada su Englezi u pitanju?!

AO
ante.oreskovic75
17:16 20.06.2016.

Domaće je domaće.Ostalo kinesko!

LS
Lepi.S
17:43 20.06.2016.

Pa barem Švicarci su mogli kupit originale :)