IMA ODLIČNU SEZONU

Senzacija s Apenina! Sjajnog Hrvata želi talijanski velikan

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Susret Hrvatske i Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
21.07.2020.
u 21:21
Napoli bi tako nastavio i s pomlađivanjem momčadi jer osim Vlašića, jedno ovoljetno pojačanje već je riješeno. Napadač Lillea Victor Osimhen (21) stiže u transferu vrijednom čak 81 milijun eura, a zastupnik Nigerijca je Tonči Martić koji zastupa i Vlašića
Pogledaj originalni članak

Nikola Vlašić odrađuje sjajnu sezonu za CSKA iz Moskve gdje je stigao nakon neuspjele avanture s engleskim Evertonom.

Hrvat je postao ključna figura ruskog diva te je ove sezone u 37 utakmica postigao 13 pogodaka i upisao sedam asistencija. 

Takve predstave nisu prošle nezapaženo i kod jačih klubova, a talijanski mediji donose pravu senzaciju. Talijanski velikan Napoli želi dovesti sjajnog Hrvata!

Navode da bi Nikola trebao zamijeniti Allana kojeg u svoje redove želi dovesti Carlo Ancelotti, i to baš u Vlašićev bivši klub, engleski Everton

Napoli bi tako nastavio i s pomlađivanjem momčadi jer osim Vlašića, jedno ovoljetno pojačanje već je riješeno. Napadač Lillea Victor Osimhen (21) stiže u transferu vrijednom čak 81 milijun eura, a zastupnik Nigerijca je Tonči Martić koji zastupa i Vlašića. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

WE
weAreCro
23:10 21.07.2020.

Nemoj Vlasicu upropastit ćeš si karijeru u Italiji, imaš bezbroj primjera naših nogometaša, zato se bolje strpi i cekaj neki normalni klub iz normalne lige.

RE
RedTree
18:22 22.07.2020.

Vlašić pomalo sazrijeva za daljnji odabir kluba, samo mudro. Italija je teška za mlađe igrače.

AN
antiekstremist
07:20 22.07.2020.

Daleko je to od istine i za jednog i za drugog.