NA hrvatski pogon

Sedmerostruki talijanski prvak na ljeto želi dovesti tri Hrvata

Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Rog
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
24.03.2017., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje ce se odrzati 2018. godine u Rusiji, skupina I, 5. kolo, Hrvatska - Ukrajina. Marko Rog, Marko Pjaca. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Bradarić - Hamza
Foto: Reuters/Pixsell
Filip Bradarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Stipe Perica
Foto: Reuters/PIXSELL
Stipe Perica
16.03.2018.
u 16:13
Marko Rog u Napoliju minute dobiva na kapaljku te bi u Bologni sigurno prosprerirao, a slično je i sa Stipom Pericom koji je u Udineseu uglavnom u drugom planu
Pogledaj originalni članak

Talijanski prvoligaš Bologna od ljeta bi mogla ići na hrvatski pogon, piše Tuttobolognaweb, piše Goal.

Bologna bi navodono voljela okupiti pravu koloniju Hrvata u svojoj momčadi i s njome se dogodine probiti u gornji dio ljestvice. Na listi se nalaze Marko Rog i Stipe Perica  te Rijekin Filip Bradarić.

Marko Rog (22) u Napoliju minute dobiva na kapaljku (210 min u sezoni) te bi u Bologni sigurno prosprerirao, a slično je i s 22-godišnjim Stipom Pericom koji je u Udineseu uglavnom u drugom planu te je u cijeloj sezoni skupio 608 minuta i zabio tek jedan gol.

Za Filipa Bradarića Talijani pišu da je još od prošlog ljeta označen kao jedna od glavnih meta za pojačavanje veznog reda u kojem bi voljeli vidjeti i Juventusovog Urugvajca Rodriga Bentancura.

Bologna je inače sedmerostruki talijanski prvak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.