trener ga hvali

Šarić se vratio u NBA i opet oduševio: Zato ga svi volimo!

Foto: Reuters/PIXSELL
Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Dario Šarić
Foto: Reuters
Dario Šarić
Foto: Reuters
Dario Šarić
Foto: Reuters
Dario Šarić
03.10.2017.
u 21:55
- To je razlog zašto ga svi volimo, on radi 'kao konj' da bi dobio što želi. Njegova strast za igru i ispravan pristup svakom treningu čine ga odličnim igračem.
Pogledaj originalni članak

Dario Šarić bio je prilično razočaran nakon ispadanja Hrvatske s Eurobasketa. Šibenski košarkaš nije skrivao koliko ga je sve pogodilo pa si je uzeo mali predah. Sada se odmorio i krenuo s treninzima Philadelphije, a odmah je nastavio tamo gdje je stao prošle NBA sezone.

Na otvorenoj trening-utakmici Šiši je bio odličan, bez obzira što se radilo o susretu bez velikog značaja u kojem su najviše prilike dobili mladi igrači. Ali šarić kao šarić, uvijek daje sve od sebe. To je primijetio i trener Brett Brown.

- To je razlog zašto ga svi volimo, on radi 'kao konj' da bi dobio što želi. Njegova strast za igru i ispravan pristup svakom treningu čine ga odličnim igračem. Šarić je sve ono što mi želimo, pravi suigrač i igrač koji se s pravom zove Sixersom, rekao je Brett Brown.

Od Šrića se i ove sezone očekuje puno. Lani je prema mnogima trebao biti novak godine, ali ta mu je nagrada iskliznula. No, ove godine ima priliku pokazati svima da je vrhunski igrač i da je bilo nepravedno što nije dobio nagradu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NV
NV
22:26 03.10.2017.

Sve je oduševio osim igra za hr.

PA
pappmisi
16:11 04.10.2017.

Saric ce biti dobar igrac kad nauci da igra odbranu !!!!!

PA
paosmarsa
08:25 04.10.2017.

Trening je jedno a utakmica na ispadanje sasvim neka druga dimenzija. Tu se vide pravi igraci. Saric ce to mozda biti...