Olimpijska pobjednica

Sandra Perković šokirala izjavom, a onda fotografijom oduševila fanove

Foto: Josip Regović/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Sandra Perković
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Sandra Perković
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Sandra Perković
25.05.2019.
u 15:42
U nezahvalnoj sam situaciji. Krajem rujna je Svjetsko prvenstvo u Dohi, sljedeće godine su Olimpijske igre u Tokiju. Ako ode Edis, sve to pada u vodu, moja karijera može otići samo silaznom putanjom - kaže Sandra
Pogledaj originalni članak

Sandra Perković, najbolja svjetska diskašica i jedna od najboljih hrvatskih sportašica, u petak nas je još jednom iznenadila. Ali ne nekom medaljom ili sportskim rezultatom. Stvar je puno, puno ozbiljnija.

– Prije nekoliko tjedana Edis je dobio ponudu da prijeđe raditi u jednu drugu zemlju. Zamolio me da ne kažem o kojoj je zemlji riječ. Ponuda me nije iznenadila jer se to moralo dogoditi jednog dana, a opet mi je bila šokantna kada sam je čula. Svi misle kako mi sportaši samo dobivamo ponude, ali i kvalitetni treneri su na cijeni. Svjetski atletski savez donio je odluku da, tko mijenja državljanstvo, mora čekati četiri godine. Tako da sam mirna i nastupat ću isključivo za Hrvatsku jer bi bilo suludo da u najboljim godinama pauziram četiri godine – rekla je Sandra.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Sandra Perković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Sandra Perković

Edis još nije prihvatio ponudu, a ako je prihvati, otići će tamo raditi tek od 1. rujna.

– U nezahvalnoj sam situaciji. Krajem rujna je Svjetsko prvenstvo u Dohi, sljedeće godine su Olimpijske igre u Tokiju. Ako ode Edis, sve to pada u vodu, moja karijera može otići samo silaznom putanjom. Nažalost, ne vidim trenera, ne u Hrvatskoj već u Europi, koji ga može naslijediti. Da se razumijemo, ne osuđujem Edisa. Dobio je ponudu koja se ne odbija. Ponuda je tako izdašna da bi u jednoj godini zaradio kao ovdje u deset. On je mlad trener i mora se polako brinuti o svojoj budućnosti. Tko sam ja da mu sudim – kaže Sandra.

S Edisom je Sandra osvojila olimpijsko zlato u Riju, dva svjetska zlata i srebro, tri europska zlata...

– Iza mene i Edisa je sedam godina mukotrpnog rada u nenormalnim uvjetima – rekla je Sandra.

Za sada je Edis i dalje službeno trener Sandre Perković.

A onda je naša atletičarka na svom Instagramu objavila fotografiju s ljetovanja. Sandri očito nedostaju more i sunce te je objavila fotografiju na kojoj se opušta na brodu negdje kod Lastova.

>> Nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

OB
ObrenM
17:12 25.05.2019.

Bedevija ,koja ne zna govoriti,ali zato je apsolvirala ucjenu.

DO
dopizdilomi
17:31 25.05.2019.

Malo više rada a malo manje manekenstva i to je to.

VI
viluk007
16:55 25.05.2019.

sandra nisi ti dobra zbog Edisa već je on postao dobar trener zbog tebe, jer si ti i prije njega bila vrhunska svjetska diskašica a gde je bio on. I zašto ga žališ pa on je taj koji napušta tebe zbog love a ne ti njega. ako želi rezultate neka trenira tebe. u protivnom bumo vidjeli kad će dobiti neko zlato na velikim natjecanjima ili možda i ti nešto skrivaš.