Novi trener

Sampaoli ostaje u Sevilli, evo tko bi trebao voditi Barcelonu!

Foto: Reuters
Barcelona - PSG
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona - Celta
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona - Celta
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona - Celta
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona - Celta
15.03.2017.
u 17:46
Barcin trener Luis Enrique je nedavno objavio kako na koncu sezone napušta klupu
Pogledaj originalni članak

Premda je bio jedan od glavnih kandidata za klupu Barcelone, Argentinac Jorge Sampaoli (57) po svemu sudeći ostaje u Sevilli, a od iduće sezone Barcu bi trebao voditi Španjolac Ernesto Valverde.

Španjolski mediji su danima nagađali kako će Sampaoli na koncu sezone napustiti Sevillu i naslijediti Luisa Enriquea na Camp Nou. Međutim, Radio Catalunya je objavio kako je argentinski stručnjak odlučio ostati u Andaluziji produživši ugovor do lipnja 2019. godine.

Bivši izbornik Čilea je stigao na Ramon Sanchez Pizjuan početkom ove sezone i odmah sve oduševio. Sevilla je trenutačno treća na ljestvici Primere sa svega tri boda manje od drugoplasirane Barcelone. Dojam je malo pokvarilo ispadanje od Leicester Cityja u osmini finala Lige prvaka. No ispadanje iz Europe nije umanjilo interes vodećih europskih klubova za njegovim uslugama. Argentinskog stručnjaka na klupi žele vidjeti i tri talijanska velikana - Juventus, Inter i Milan.

Sampaoli je novi ugovor navodno potpisao još prošlog tjedna nakon sastanka s predsjednikom Seville Joseom Castrom.

Ovakav rasplet situacije u prvi plan je gurnuo trenera Athletic Bilbaoa Ernesta Valverdea. Španjolac je tijekom karijere igrao dvije sezone za Barcelonu, a na klupi baskijskog sastava je od 2013. Vodio je i Valenciju, Villarreal, Espanyol i Olympiakos.

Među kandidatima se spominje i Enriqueov pomoćnik Juan Carlos Unzue.

Podsjetimo, trener Luis Enrique je nedavno objavio kako na koncu sezone napušta Barcelonu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
lukivoda
19:16 15.03.2017.

a Kruno Jurčić nije u igri ?

ŠK
Škarpina
20:27 15.03.2017.

ili mozda zoki mamic