PREDIVNO

Salah se predivnom porukom oprostio od Lovrena: Već mi nedostaješ. Volim te...

Foto: Reuters/Pixsell
Salah Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Salah Lovren
27.07.2020.
u 22:44
Nevjerojatan si igrač i moj veliki prijatelj. Već mi nedostaješ. Volim te. U ove dvije godine koliko sam ja tu bio si fantastičan i na travnjaku i van travnjaka - rekao je Egipćanin
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren je u ponedjeljak potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvakom Zenitom iz St. Peterburga u koji dolazi nakon šest godina provedenih u Liverpoolu s kojim je osvojio naslov europskog prvaka 2019. te naslov prvaka Engleske i od čijeg se dresa oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

Sada se putem društvenih mreža od hrvatskog stopera oprostio i njegov najbolji prijatelj iz svlačionice Liverpoola. Naravno, radi se o Mo Salahu.

- Nevjerojatan si igrač i moj veliki prijatelj. Već mi nedostaješ. Volim te. U ove dvije godine koliko sam ja tu bio si fantastičan i na travnjaku i van travnjaka - rekao je Egipćanin.

- I zato ti hvala na svemu što si učinio za klub i svemu što si učinio za mene. Želim ti sve najbolje u budućnosti, neka ti karijera i dalje bude fenomenalna kao što je bila do sada. Želim da ti i tvoja obitelj uživate i u tvom novom klubu, u novom gradu i novoj zemlji. Hvala ti na svemu i nadam se da se opet što prije vidimo - poručio je Salah Lovrenu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.