POZNAT I RAZLOG

S 18 godina došao po sreću i uspjeh u Hrvatsku, a sada ne smije u BiH!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
rijeka
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
rijeka
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Goodness Ajayi
10.07.2020.
u 21:38
Transfermarkt otkriva kako je posljednji klub Ajayiju bila rumunjska Astra Giurgiu, a trenere Željezničara Amar Osim otkrio je i zašto Ajayi ne može doći u BiH
Pogledaj originalni članak

Goodness Ajayi trebao je postati novi igrač sarajevskog Željezničara, ali 25-godišnji Nigerijac ipak će ostati bez transfera u bosanskohercegovačkog velikana.

Ajayi je jedan od bivših igrača Rijeke iz nesuđenog igračkog bazena smještenog u Abuji, gdje je utemeljena škola nogometa koju je financirao bivši vlasnik Rijeke Gabriele Volpi.

Zanimljivo, Ajayi je jedan od prvih igrača koji je u Rijeku stigao iz Abuje, sa samo 18 godina. Sreću i uspjeh morao je tražiti i po posudbama, ali na kraju je dobio priliku igrati i za prvu momčad Rijeke, ali potom je sreću morao pronaći po raznim posudbama da bi na kraju dobio raskid ugovora. 

Transfermarkt otkriva kako je posljednji klub Ajayiju bila rumunjska Astra Giurgiu, a trenere Željezničara Amar Osim otkrio je i zašto Ajayi ne može doći u BiH.

- Ne može doći u Bosnu i Hercegovinu. On je u Nigeriji, ne možemo za njega dobiti vizu, zato što postoji neka zabrana za te afričke zemlje. Ništa od toga nema  - rekao je Osim za sportsport.ba.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
00:21 11.07.2020.

Novinari nikako ne bi smjeli pisati ako su pili alkohol ili uzimali drogu.Zapišite si ideju negdje na papirić pa sutra razmislite.

PR
Prekosutra
07:59 11.07.2020.

Hrvoje Horvat - upravo takt. Citajuci tekst jednostavno mi se zavrtjelo u glavi. A kad sam dosao k sebi, sjetih se jednog ”izvjestaja” kojeg je za mene napisao 20-godisnji sin jednog naseg iseljenika, rodjen i skolovan u inozemstvu.

GO
GoranRavik
07:19 11.07.2020.

Nek odjaši natrag skupa sa onima koji su ga doveli