transfer

Rus Golovin postao Subašićev suigrač

Foto: Reuters/Pixsell
Rus Golovin postao Subašićev suigrač
27.07.2018.
u 17:49
Golovin je postao tek treći ruski reprezentativac koji će igrati izvan domovine
Pogledaj originalni članak

Ruski nogometni reprezentativac Aleksandr Golovin (22) napustio je redove moskovskog CSKA i karijeru će nastaviti u Monacu na čijim vratima brani Danijel Subašić.

Ruski veznjak je za momčad iz Kneževine potpisao ugovor na pet godina, a CSKA će dobiti 30 milijuna eura odštete.

Golovin je bio jedan od najboljih igrača ruske reprezentacije na nedavnom svjetskom prvenstvu na kojem je 'zbornaja' ispala u četvrtfinalu od Hrvatske nakon izvođenja jedanaesteraca.

Do sada je za rusku vrstu upisao 23 nastupa i postigao tri gola.

Golovin je postao tek treći ruski reprezentativac koji će igrati izvan domovine. Veznjak Denis Čerišev je član Villarreala, a pričuvni vratar Vladimir Gabulov brani boje Club Bruggea. Ostali ruski igrači koji su nastupili na World Cupu igraju za klubove iz domovine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.