TROFEJ

Runje: Neka supruga odluči gdje će stajati pehar

Foto: Reuters
Runje: Neka supruga odluči gdje će stajati pehar
24.11.2009.
u 19:40
Nakon treninga u utorak hrvatski reprezentativni vratar Vedran Runje, inače član francuskog prvoligaša Lensa, primio je nagradu za najboljega drugoligaškog golmana prošle sezone.
Pogledaj originalni članak

Lens je prošle sezone osvojio prvo mjesto u drugoj francuskoj ligi, te se ekspresno vratio u prvoligaško društvo, a jedna od jačih karika u ostvarenju tog cilja je bio i Runje. Nije čudno što je zbog toga zavrijedio nagradu Udruženja francuskih nogometnih profesionalaca (UNFP) za najboljeg vratara drugoligaške sezone, a službeno ju je primio ovog utorka.

- Bilo je zabavno prošle godine u drugoj ligi, ali mi je ipak jako drago što više nismo tamo - izjavio je Runje i nastavio:

- Svaka nagrada je lijepa, pa tako i ova. No, bilo bi još ljepše kada bi bili nagrađivani ove sezone dok smo u prvoj ligi. I ja, ali i moji napadači.

O tome gdje će postaviti ovaj trofej u svom stanu Runje je rekao:

- Mogao bih ga staviti na prozor ili ću ipak prepustiti supruzi da odluči gdje će stajati. Ona, ipak, ima "oko" za to - završio je golman, trenutačno prva opcija Slavena Bilića za hrvatsku reprezentaciju.

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.