Novi izazov

Rukometna vratarka Helena Šegota potpisala za Málagu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Rukometna vratarka Helena Šegota potpisala za Málagu
01.07.2017.
u 15:30
"Premda sam mlada, zadnjih sam godina bila u prvoj postavi jednog od najvažnijih hrvatskih klubova, pa vjerujem da mogu doprinijeti svojim iskustvom", izjavila je Helena Šegota
Pogledaj originalni članak

Rukometna vratarka riječkog Zameta Helena Šegota (22) potpisala je ugovor sa španjolskim prvoligašem Rincón Fertilidadom iz Málage.

“Sretna sam što sam došla u Málagu, uvijek mi se činila lijepim gradom za živjeti. Rincón Fertilidad je klub koji napreduje iz sezone u sezonu. Premda sam mlada, zadnjih sam godina bila u prvoj postavi jednog od najvažnijih hrvatskih klubova, pa vjerujem da mogu doprinijeti svojim iskustvom", izjavila je Helena Šegota, koja je u petak potpisala ugovor sa španjolskim prvoligašem.

 U protekloj sezoni Rincón Fertilidad Málaga završio je na 4. mjestu među 14 klubova Prve španjolske lige, a trener Diego Carrasco ističe: “Prošle sezone smo zbog ozljeda rijetko kada na jednoj utakmici imali obje vratarke zdrave. Osim toga, Helena Šegota se uklapa u momčad, mlada je ali iskusna, pa sada na golu imamo istinsko bogatstvo".

 Šegoti, koja je bila hrvatska reprezentativka u nacionalnoj ekipi do 21 godine, na vratarskoj poziciji će konkurirati Virginia Fernández Robles i Ana Marín.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.