NESLUŽBENO

Rukometašice na HRT-u? Prisavlje otkupilo prava za završnicu rukometnog Eura

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Rukometašice na HRT-u? Prisavlje otkupilo prava za završnicu rukometnog Eura
12.12.2020.
u 13:39
Naime, dosadašnje susrete (uključujući i današnji protiv Norveške i onaj nadolazeći u utorak protiv Njemačke) mogli su gledati samo korisnici koji imaju ugovor s A1, a sada je napokon HRT odlučio otkupiti prava
Pogledaj originalni članak

Miriše polufinale Eura za rukometašice nastave li izabranice Nenada Šoštarića tempom kojim 'gaze' cijelo prvenstvo, a sada će završnicu čini se moći gledati mnogobrojni gledatelji. 

Naime, dosadašnje susrete (uključujući i današnji protiv Norveške i onaj nadolazeći u utorak protiv Njemačke) mogli su gledati samo korisnici koji imaju ugovor s A1, a sada je napokon HRT odlučio otkupiti prava, barem za završnicu i u tome su, kako neslužbeno javlja stranica 'Mi Hrvati', uspjeli.

- Prema neslužbenim informacijama koje smo upravo dobili HRT je otkupio prava prijenosa završnice rukometnog europskog prvenstva za žene u Danskoj (polufinala, finale i utakmica za treće mjesto). Klub navijača CFE-Mi Hrvati također je uložio puno truda kako bi došlo do realizacije prijenosa na nacionalnoj televiziji što nas čini izuzetno ponosnima. Našim curama želimo sreću u daljnjem tijeku natjecanja, uspjeh su već ostvarile - napisali su u objavi.

I tako, oku ugodno i srcu milo, hrvatske rukometašice igraju utakmicu u kojoj su im protivnice neugodne Norvežanke. Bit će to sraz dvije reprezentacije s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva za rukometašice.

Susret možete pratiti od 18:15 sati, ovu i još iduću utakmicu na PlanetSportu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:52 12.12.2020.

Snimite još Aca i Danijela za te novce. To je i tako vaša televizija, a ovo je "lijeva naša"

HE
Hejterkojimrzisve
14:01 12.12.2020.

Sad je kasno. Gdje ste bili kad je grmjelo? HRT i Vecernji list se sad pokusavaju ubaciti na vlak uspjeha zenske rukometne reprezentacije i okititi se njihovim uspjehom koji je, nedvojbeno, sportski dogadjaj godine. Ali kao sto rekoh, sad je kasno, jer sljede dva poraza .... Nikad ne cu zaboraviti kako je Vecernji njihovu pobjedu nad svjetskim prvacima Nizozemskoj spomenuo samo u 10 redaka. Fuj!

DU
Deleted user
13:53 12.12.2020.

Ma ne trebaju niti sada, ako neće prije toga vrh te kuće zauzeti stav da u ovako maloj zemlji nacionalne reprezentacije treba pratiti nacionalna televizija. Kada definiraju taj stav, onda može. A ne da gledamo npr. napete tekme muške rukometne repke u kojima imamo potpuno nekompetetnog voditelja. A povrh toga, u time outu gledamo reklame u režiji maloumnog režisera.