Prvi put o toj temi

Rousey se osvrnula na poraze: Majka me nikada nije naučila gubiti!

Foto: Reuters
Ronda Rousey
Foto: Reuters
Ronda Rousey
Foto: Reuters
Ronda Rousey
Foto: Reuters
Ronda Rousey
27.04.2018.
u 13:51
“Slavne osobe sve više i više pokušavaju zadržati svoju privatnost. Zašto bih javno istupala?"
Pogledaj originalni članak

Nekoć UFC prvakinja, a danas WWE zvijezda, Ronda Rousey je ovaj tjedan sudjelovala na medijskom projektu u Wild Card West boksačkoj dvorani, gdje je promovirala svoj novi film “Mile 22”, piše Fight Site.

Tijekom događanja je odgovarala na pitanja medija i fanova u sklopu “Q&A” formata, a neki od odogovora su nas zaintrigirali. Ronda, naime, nikada nije progovorila o teškim UFC porazima od Holly Holm i Amande Nunes što su joj američki mediji itekako zamjerili. Praktički od kada je poražena u posljednjem meču nije javno istupala kada je tema sport u kojem je dugo dominirala.

Upitana zašto je to tako i zašto se povukla iz medijskog života, Rousey odgovara:

“Živimo u nekom dobu kada su svi na javnom sudu. Što dobivaš iznošenjem svog mišljenja? Ništa, samo kritike. Izvade ti izjavu iz konteksta, skrate je i stave u naslov.”

“Slavne osobe sve više i više pokušavaju zadržati svoju privatnost. Zašto bih javno istupala? Vjerujem da je privilegija čuti mene kako govorim, a ako se ta privilegija iskorištava, zašto je jednostavno ne ukinuti? Ne vjerujem da je javni linč nešto što bi bilo tko trebao proživljavati”, dodala je Rousey vjerojatno misleći na sebe i svoj položaj u MMA medijima nakon teških poraza u Octagonu.

Ipak, čini se kako je Ronda svjesna da niti sama nije bila spremna na to kako podnijeti poraz. A razlog je taj što ju nitko to nije niti naučio.

“Moji roditelji su me učili da budem posebna, od mene se očekivalo da budem posebna. Samo sam pokušavala raditi posao u  kojem sam vjerovala da ću biti dobra. Radila sam samo ono što me moja majka naučila da radim.”

“No, ona me nikada nije naučila kako gubiti. Nikada me nije zamarala s time da bi to uopće moglo biti moguće. Rekla bi mi, neka te poraz boli. Zaslužila si da te boli…”, zaključila je Rousey ovu temu.

Bivša UFC prvakinja se u MMA borilištu nije pojavila još od prosinca 2016. Nedavno je izjavila kako nikada nije rekla konačno zbogom, ali malo tko vjeruje da će se vratiti u UFC. U međuvremenu se udala za Travisa Brownea, snimila je nekoliko filmova i postala WWE super zvijezda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.