DA BUDE LAKŠE ENGLEZIMA

Rooney: Volio bih da Ronaldo i Messi propuste SP

Foto: AFP
Rooney: Volio bih da Ronaldo i Messi propuste SP
09.10.2009.
u 11:34
Svoju tešku narav, ali i nedostatak sportskog ponašanja, pokazao je napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney izjavom da ne bi volio vidjeti Cristiana Ronalda i Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu.
Pogledaj originalni članak

“Tri lava” već su se kvalificirala za svjetsku nogometnu smotru u Južnoafričkoj Republici, a lako je moguće da isto neće poći za rukom portugalskoj i argentinskoj reprezentaciji. Jasno je da bi SP 2010. time bilo prilično oslabljeno, no Rooney nije jedan od onih koji za to mare.

San o naslovu prvaka jači je od ičega, a dvije jake reprezentacije manje, svakako olakšavaju put do njega.

- Ne bi me zasmetalo da se Ronaldo i Messi ne pojave ondje. Zapravo, bilo bi lijepo da se Portugal ne kvalificira na Svjetsko prvenstvo budući da su nas upravo oni izbacili s dva posljednja velika natjecanja. Mi smo se kvalificirali i sretni smo zbog toga, a kada vidite da Portugal i Argentina pate, osjetite uzbuđenje - kaže Rooney.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
14:29 09.10.2009.

Koja je to primitivna budaletina!!!

KA
kakodane2
11:51 09.10.2009.

Joj kak je jadan ovaj Šrek....

BE
beaver
19:53 09.10.2009.

sto drugo ocekivati od te nesportske seljacine koji ima IQ od 89. kako jedan profesionalac moze takve glupe komentare davati. nadam se da ce ga capello disciplinirati za to.