Prvo pojačanje

Rijeka se sprema za lov na Dinamo: Doveli igrača iz Züricha

Foto: HNK Rijeka
Rijeka se sprema za lov na Dinamo: Doveli igrača iz Züricha
22.12.2015.
u 20:04
– Drago mi je da sam potpisao za Rijeku. U ovom trenutku Rijeka ide ka ozbiljnom cilju europskog kluba i smatram da imam kvalitetu da zajedno sa suigračima ostvarimo ciljeve
Pogledaj originalni članak

Nogometni klub Rijeka planira u nastavku sezone opasno prijetiti Dinamu u borbi za naslov prvaka. Momčad Matjaža Keka jesenski je dio završila s dva boda manje od modrih, ali slovenski strateg uvjeren je da se to može dostići. A za to će im trebati i neka pojačanja, a prvo je već stiglo. Asmir Kajević dosad je igrao za švicarski Zürich, a od danas će ovaj veznjak nositi dres prvoligaša s Rujevice.

– Drago mi je da sam potpisao za Rijeku. U ovom trenutku Rijeka ide ka ozbiljnom cilju europskog kluba i smatram da imam kvalitetu da zajedno sa suigračima ostvarimo ciljeve. Čuo sam puno pozitivnih stvari – rekao je Kajević.

On je potpisao ugovor na dvije godine, a postoji mogućnost da se produlji na još dvije.

– Zadovoljni smo što smo dobro krenuli u prijelazni rok i potpisali Asmira Kajevića koji nam dolazi kao slobodni igrač. Iskoristili smo situaciju jer nije uspio završiti transfer u Italiju zbog toga što je igrač izvan Europske unije i vjerujem da će se kroz pripreme nametnuti treneru i da će se njegovo dovođenje pokazati kao dobar potez – ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

>>'HNL je jako dobar! Fale stadioni i više pozitive'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BU
budagigo
21:31 22.12.2015.

tresemo se od straha..pazi ti basne dinamo dovede npr.machada iz grčke koji vrijedi 2 milje eura i režimski mediji hračkaju da ne valja,a ovi dovuku iz zuricha crnogorca koji je usputno slobodan igrač,vrijedi manje od pola milje eura i odjednom režimlije pišu da se rijeka sprema na lov za dinamom.skojom vojskom?rijeka je bila najbolja kada im je mamič poslao viškove iz dinama i to je činjenica,a ne sa nikakvim slovencima,makedoncima,crnogorcima i ostalim ex jugpslavenima koje si dovode.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
21:00 22.12.2015.

Čim je slobodan mora biti dobar igrač, one loše vežu dugoročnim ugovorima.

TO
tonimohave
20:08 22.12.2015.

Mislis sa Kantride