TEŠKO STANJE

'Schumachera više ne posjećuju ni njegovi najbliži prijatelji'

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Felipe Massa, Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
Michael Schumacher
Foto: Gtres/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Press Association/Pixsell
Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
Michael Schumacher
Foto: Jo/Gtres/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Press Association/PIXSEL
Michael Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
Michael schumacher Corinna Schumacher
01.11.2015.
u 08:40
'Svi znaju da Michael trenutno vegetira, da je izgubio puno mišićne mase i da je vrlo mršav.'
Pogledaj originalni članak

Prošlo je već skoro dvije godine od teške skijaške nesreće slavnog Michaela Schumachera, a čini se da je stanje poprilično loše i gotovo nepromijenjeno, piše GP1.hr.

Sedmerostruki svjetski prvak je trenutno na kućnom liječenju i tjedni troškovi navodno prelaze 150 tisuća dolara. U zadnjih nekoliko mjeseci se u medijima pojavilo nekoliko suludih informacija i teorija o Schumacherovom zdravstvenom stanju, pa se obitelj odlučila na stopostotnu privatnost.

Na tom je tragu i slavni brazilski F1 novinar Reginaldo Leme koji tvrdi kako je 46-godišnji Nijemac u potpunosti izoliran od svakog doticaja medija, slavnih osoba, pa čak i prijatelja.

- Obitelj je stopirala pristup i curenje bilo kakvih informacija, pogotovo medijima. Schumachera više ne posjećuju ni njegovi najbliži prijatelji. I Felipe Massa već odavno nije bio tamo. On razumije da obitelj treba vremena za sebe.

Mediji nasilnim putem pokušavaju doći do bilo kakvih vijesti i često pribjegavaju nevjerojatnim izmišljotinama, pa je Michaelova obitelj prisiljena sudskim putem tražiti pravdu i zasluženi mir.

- Svi znaju da Michael trenutno vegetira, da je izgubio puno mišićne mase i da je vrlo mršav. No, u njemačkim novinama je izašla informacija da je težak tek 45 kilograma, zbog čega je obitelj poludjela i tužili su novinsku agenciju - kaže Brazilac i dodaje:

- Sumnjam da je ta informacija došla iz užeg obiteljskog kruga i njihovo je pravo da Michaela zaštite.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Schumacher izgubio 20 kilograma, još ne može govoriti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
09:43 01.11.2015.

A jadan čovjek :-(

DH
dalibor.hren
09:21 01.11.2015.

150.000,00$ tjedno i nema pomaka!? Tu nešto ne štima: ili Schummi nema šanse ili liječnici ne rade svoj posao! Michael, drži se!

DU
Deleted user
10:49 01.11.2015.

Želim mu oporavak, ali.... sumnjam. Bože mi oprosti, ali mislim da bi bilo najbolje i za njega i za obitelj isključiti aparate. Ovako se samo bogate liječnici i ostalo osoblje, kojima je vjerojatno jasno da tu spasa nema.