U POSLJEDNJEM KOLU

Rebić konačno zabio u Serie A, Milan ostao bez Europe

Foto: Privatna fotografija
Rebić konačno zabio u Serie A, Milan ostao bez Europe
18.05.2014.
u 23:14
Rebić je ušao u 79. minuti kod rezultata 1:1 i dvije minute kasnije nakon kontre Fiorentine se upisao u strijelce.
Pogledaj originalni članak

Ante Rebić zabio je svoj prvi pogodak za Fiorentinu u Serie A. Dogodilo se to u remiju s Torinom u posljednjem kolu prvenstva.

Rebić je ušao u 79. minuti kod rezultata 1:1 i dvije minute kasnije nakon kontre Fiorentine se upisao u strijelce. Torino je nakon toga izjednačio golom Kurtića, a mogao je i do pobjede da je Cerci u sudačkoj nadoknadi iskoristio jedanaesterac. No, vratar Rosati mu je obranio udarac i Torino je ostao bez Europe, dok je Fiorentina završila na četvrtom mjestu.

Europu iduće sezone neće vidjeti ni Milan koji je završio na osmom mjestu. Rossonerima nije pomogla pobjeda nad Sassuolom 2:1 budući da je Parma s 2:0 svladala Livorno i dohvatila šesto mjesto.

Inter je poražen na gostovanju kod Chieva s 2:1, a Mateo Kovačić odigrao je 82 minute. Trećeplasirani Napoli sezonu je završio 5:1 pobjedom nad Veronom u kojoj je Josip Radošević dobio drugo poluvrijeme.

Serie A, rezultati:

Milan - Sassuolo 2:1
Fiorentina - Torino 2:2
Chievo - Inter 2:1
Napoli - Verona 5:1
Lazio - Bologna 1:0
Parma - Livorno 1:0

>> Juventus osvojio naslov sa 102 boda, Vrsaljko bolji od Jedvaja

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.