LOŠI TRENUCI

Realovi novinari ismijavaju Barcu, Pique se žali: Ne želim se boriti za treće mjesto

Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Realovi novinari ismijavaju Barcu, Pique se žali: Ne želim se boriti za treće mjesto
24.09.2021.
u 13:41
- Ovdje sam kako bih se natjecao za svaki trofej. Ova momčad ima sve što treba i ponosan sam na nju. I uvjeren sam, unatoč početnim problemima, da ćemo se boriti za vrh.
Pogledaj originalni članak

"Ova Barcelona je smiješna", naslov je teksta u španjolskom sportskom dnevniku Marca, nakon što je katalonski velikan odigrao 0:0 na gostovanju kod Cadiza i trenutačno se nalazi na sedmom mjestu Primere.

Pritisak medija i navijača sve je veći i Ronald Koeman opasno pleše na rubu otkaza. Dio medija smatra kako bi Nizozemac već odavno postao "bivši" da nema unosne klauzule koja mu osigurava između 12 i 14 milijuna eura u slučaju  otkaza.

- Znali smo da će to biti komplicirana utakmica, protiv protivnika koji zna zatvoriti prostore vrlo dobro. Nezadovoljan sam jer smo imali tri ili četiri čiste prilike, a na koncu smo morali igrati sa 10 igrača - kazao je Koeman nakon utakmice.

- Kad pobijedimo, nastavljam dalje, a kad izgubimo, moramo pronaći novog trenera. Moramo biti realni, moramo vidjeti momčad koju imamo, nedostaje nam sedam igrača - dodao je nizozemski stručnjak koji je u sudačkoj nadoknadi isključen. Crveni karton je u 65. minuti dobio i nizozemski veznjak Frenkie de Jong.

- U ovoj te zemlji isključe ni zbog čega. Samo sam četvrtom sucu kazao da bi igru trebalo zaustaviti jer je druga lopta na travnjaku - otkrio je Koeman.

Barca je sada bez pobjede u tri uzastopne utakmice u svim natjecanjima, ali Nizozemac nije želio razgovarati o svojoj budućnosti na klupi "Blau Grane," tek je dodao kako se u hotelu pozdravio s predsjednikom kluba Joanom Laportom.

- Ako predsjednik želi razgovarati, ispred sebe imamo dovoljno vremena - dodao je.

Jedan od Barcinih "senatora" Gerard Pique javno je kritizirao trenera.

- Nisam ovdje da bih se borio za drugo ili treće mjesto. Ovdje sam kako bih se natjecao za svaki trofej. Ova momčad ima sve što treba i ponosan sam na nju. I uvjeren sam, unatoč početnim problemima, da ćemo se boriti za vrh. Momčad je motivirana, a ponekad morate proći i kroz ove trenutke - poručio je Pique.

Barcelona se trenutačno nalazi na sedmom mjestu Primere s devet bodova, sedam manje od lidera Real Madrida, no Katalonci imaju i utakmicu manje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.