novi ugovor

Modrić potpisao novi ugovor, a onda pred svima otkrio cilj za kraj karijere!

Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
19.10.2016.
u 14:15
– Jako sam sretan što sam produžio ugovor s najboljim klubom na svijetu. Želim u Realu završiti karijeru, a ovim potpisom sam korak bliže tom cilju
Pogledaj originalni članak

Realov veznjak i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić potpisao je novi ugovor s kraljevskim klubom koji ga na vjernost veže do 30. lipnja 2020. godine, a prema njemu bi trebao zarađivati oko sedam milijuna eura po sezoni.

– Jako sam sretan što sam produžio ugovor s najboljim klubom na svijetu. Želim u Realu završiti karijeru, a ovim potpisom korak sam bliže tom cilju – rekao je Luka na konferenciji za novinare i dodao:

– Cilj ove sezone jest osvojiti sve i obraniti naslov u Ligi prvaka.

Kapetan hrvatske reprezentacije trenutačno se oporavlja od operacije kojom mu je prije dva tjedna uklonjen odlomljeni komadić hrskavice u lijevom koljenu, a prema prognozama na teren bi se mogao vratiti sredinom studenoga.

>> Ronaldo objasnio koliko je Luka Modrić važan za Real Madrid

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Ethan Hunt
Ethan Hunt
17:17 19.10.2016.

Lukica ponos Hrvatske!

HR
hrvatin
19:21 19.10.2016.

Barca forever! Zivila Katalonija nas prijatelj

HR
hrvatin
15:36 19.10.2016.

Taj"najbolji"klub na svijetu je osvojio spanjolsko prvenstvo dva puta u deset godina.Isto tako i kup,