Zaigrao Hazard

Real zamalo prosuo veliku prednost protiv Levantea

Foto: Reuters/Pixsell
Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
Eden Hazard
14.09.2019.
u 15:32
Gosti su imali dvije dobre šanse u sudačkoj nadoknadi, ali nisu uspjeli doći do izjednačenja
Pogledaj originalni članak

Real Madrid uspio je nakon dva remija, i to bez ozlijeđenog Luke Modrića, u subotu na domaćem terenu u 4. kolu Primere svladati Levante sa 3:2.

Real je nakon prvog poluvremena vodio 3:0. Dvostruki strijelac bio je Karim Benzema, u 25. i 31. minuti, a jedan pogodak dodao je Casemiro (40).

U nastavku su gosti pogocima Borje Mayorala (49) i Melera (75) došli nadomak iznenađenja, imali su i dvije dobre šanse u sudačkoj nadoknadi, ali nisu uspjeli doći do izjednačenja.

Za trenera Zidanea dobra je vijest što je napokon zaigrao Eden Hazard, najzvučnije ovoljetno pojačanje Reala.

Hazard, koji se je oporavio od ozljede mišića, odigrao je zadnjih pola sata i uspio je jednom zaprijetiti protivničkim vratima, ali je golman Fernández bio na mjestu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.