REMI JUVENTUSA

Real s Modrićem upisao pobjedu, video-tehnologija poništila Mandžukićev gol

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
01.10.2017.
u 22:48
Luka Modrić bio je u početnom sastavu Reala i igrao do 82. minute
Pogledaj originalni članak

Real Madrid u sedmom je kolu španjolskog prvenstva kod kuće svladao Espanyol s 2:0 i tako se vratio na sedam bodova zaostatka za Barcelonom.

Junak Madriđana bio je Isco koji je zabio oba gola. U strijelce se prvo upisao u 30. minuti nakon dodavanja Ronalda, a konačni rezultat postavio je u 71.

Luka Modrić bio je u početnom sastavu Reala i igrao do 82. minute, dok je Mateo Kovačić ozlijeđen.

Juventus remizirao, Mandži poništen gol

Juventus je u sedmom kolu talijanskog prvenstva odigrao 2:2 na gostovanju kod Atalante.

Stara dama povela je u 21. minuti kada je zabio Bernardeschi nakon slabe reakcije vratara Berishe. Tri minute kasnije u strijelce se upisao i Higuain. No, u 32. minuti Caldara je smanjio vodstvo gostiju.

Mario Mandžukić, koji je igrao do 78. minute, zabio je glavom u 57. No, gol je poništen jer je video-sudac nakon pregleda snimke vidio prekršaj Lichtsteinera.

Nakon toga je u 67. minuti Cristante izjednačio na 2:2, ali Juventus je imao sjajnu priliku doći do pobjede. Stara dama u 84. minuti imala je jedanaesterac, no udarac Dybale obranio je Berisha i tako se iskupio za pogrešku kod prvog gola.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.