SAN SNOVA

Real Madrid zamjenu za Modrića vidi u Majeru! 'On je njegov nasljednik'

09.12.2021.
u 12:53
Cijena o kojoj El Nacional piše kreće se oko 35 milijuna eura, no to nije fiksno i podložno je pregovorima.
Pogledaj originalni članak

Iz Španjolske dopiru informacije da će Real Madrid idućeg ljeta krenuti u lov na Lovru Majera, hrvatskog reprezentativca u kojem se vidi idealna zamjena za Luku Modrića.

- On je njegov nasljednik - piše El Nacional.

Iako se možda ovako nešto čini pretjeranim, ne bi trebalo čuditi obzirom na formu koju Majer pokazuje u Rennesu. Cijena o kojoj Španjolci pišu kreće se oko 35 milijuna eura, no to nije fiksno i podložno je pregovorima.

Naravno, s glasinama ove vrste treba biti oprezan jer Real se ne odlučuje samo tako za dovođenje igrača koji nemaju iza sebe malo više ozbiljnijih utakmica u nogama od Majera. Ali, svakako imponira da je navodno na oku takvog velikana.

Što također ne čudi jer odigrao je sjajno u dresu reprezentacije protiv Malte, a u Rennesu je u 12 utakmica zabio jedan gol i asistirao pet puta. Zbog prikazanog ga francuski mediji doslovno nazivaju superzvijezdom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JT
Jedan_tamo
16:15 09.12.2021.

Sve najbolje Majeru i samo naprijed cvrsto! Ali.. pricekati cemo da Modric najprije zavrsi, jel tako. Izgleda da ce pumpati Modric jos koju godinicu ;-) ko i Ibro.

SP
spremni0
11:08 10.12.2021.

ma šta on, Vlajić je eno vidili smo sinoć kako je fenomenalno odigrao

CH
Chicano
07:39 10.12.2021.

To bi bilo fenomenalno ako u tome ima istine. Pitanje je dali bi igrao uopče ili bi sjedio na klupi kao Kovačić. Svakako to bi bilo idealno za Hrvatski nogomet, reprezentaciju. Neka ga samo zaobiđu teže ozljede.