ZA ŠKOTSKU U UTORAK

Rakitić se ozlijedio, Štimac pozvao Ademija i Maloču!

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Rakitić se ozlijedio, Štimac pozvao Ademija i Maloču!
12.10.2013.
u 15:18
Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko i Igor Bubnjić priključit će se U21 vrsti koja gostuje u Švicarskoj
Pogledaj originalni članak

U posljednjem susretu kvalifikacija za SP Hrvatska će protiv Škotkse na Hampdenu igrati bez Ivana Rakitića. Kapetan Seville ozlijedio se (prepone) u utakmici protiv Belgije na Maksimiru te neće moći nastupiti. Stoga je Igor Štimac u reprezentaciju za utakmicu koja se igra u utorak pozvao veznjaka Dinama Arijana Ademija te Marija Maloču, braniča Hajduka.

Hrvatskoj reprezentaciji do 21 godine, pod vodstvom Nike Kovača, priključit će se Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko i Igor Bubnjić. Mladi Hrvati u ponedjeljak, 14. listopada, gostuju kod jednog od favorita kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj, reprezentacije Švicarske.

>> HNS: Šuker nije tražio da se navijači izbace s Maksimira

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.