Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI POKAZAO PRST?

HNS: Šuker nije tražio da se navijači izabace s Maksimira

Davor Šuker (1)
Daniel Kasap/Pixsell
12.10.2013.
u 14:37

Šukera su vrijeđali navijači zbog čega je on navodno tražio da ih se izbaci s tribine. I pokazao im srednji prst

Predsjednik HNS-a Davor Šuker za vrijeme utakmice s Belgijom ponio se onako kako ne doliči nekome na takvoj funkciji. Kako pišu Sportske novosti, tijekom drugog poluvremena provocirala ga je nekolicina navijača iznervirana igrom i rezultatom naše reprezentacije. Šukeru su uputili salve uvreda nakon čega je on navodno tražio da ih se izbaci s tribine. Uz to im je, pišu SN, gestikulirao srednjim prstom.

Iz HNS-a demantirali su da je Šuker tražio da se ikoga izbaci sa stadiona.

"Nije istina da je predsjednik Davor Šuker zatražio izbacivanje navijača sa stadiona. Takve odluke su u domeni stručnih službi, pa je prema procjeni povjerenika za sigurnost HNS-a Zorana Cvrka, ponašanje određenog broja navijača na zapadnoj tribini bilo neprimjereno. Procijenjeno je kako postoji mogućnost većeg incidenta zbog čega su prema njima poslani zaštitari kako bi se utvrdio njihov identitet i kako bi se spriječila eskalacija situacije. Kada su vidjeli policiju i zaštitare, ti navijači su pobjegli s tribine", poručili su iz HNS-a.

>> Belgijci u čudu: Zašto ste igrali s pet obrambenih igrača?

>> Ivanković: Sad nije zrela situacija za smjenu izbornika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije