OTKRIO BUDUĆNOST

Rakitić donio odluku: To mi nitko drugi ne može ponuditi

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Guillermo Martinez/UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL
Lionel Messi Ivan Rakitić
26.08.2018.
u 16:29
- Hvala treneru na lijepim riječima, upravi, momčadi i navijačima. Privilegiran sam i dat ću sve za trofeje s ovim klubom.
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić ovog ljeta bio je velika želja PSG-a koji je bio spreman platiti 90 milijuna eura, no hrvatski veznjak ostaje u Barceloni.

- Posljednjih dana sam razmišljao, sagledao sve opcije i za mene je čast braniti ovaj dres, ponosan sam i nadam se da ću još dugo biti u Barceloni - rekao je Rakitić nakon Barcine 2:0 pobjede kod Valladolida.

- Velika je stvar igrati u najboljem klubu na svijetu. Razgovarao sam sa suprugom, s obitelji i agentom i svi smo odlučili da nam je dobro u klubu i da mi nitko drugi ne može ponuditi ono što mi nudi Barcelona - istaknuo je veznjak Barcelone pa zaključio:

- Hvala treneru na lijepim riječima, upravi, momčadi i navijačima. Privilegiran sam i dat ću sve za trofeje s ovim klubom. Sada je najvažnije da sljedeću utakmicu odradimo na najbolji mogući način.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PR
prajdali100
16:47 26.08.2018.

Raketa je pametan, staložen čovjek koji svoje poteze pažljivo odvaga i na kraju donese prave odluke.Kud iz Barcelone ???

IL
ilijan1a
21:27 26.08.2018.

Ivane velik si kao čovjek i nogometaša! Hvala ti

Avatar southman
southman
18:06 26.08.2018.

Najbolji klub na svijetu ??