Dinamo

Prvi strijelac HNL-a potpisao s plavima na pet godina

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Komnen Andrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Komnen Andrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Komnen Andrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Komnen Andrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Komnen Andrić
19.01.2019.
u 19:28
Bio je i član mlade reprezentacije Srbije, ali je zbog ozljede propustio svjetsko U-20 prvenstvo 2015. godine na kojem je Srbija osvojila naslov svjetskog prvaka
Pogledaj originalni članak

Vodeći strijelac prve HNL Komnen Andrić (23) napustio je redove Intera i karijeru će nastaviti u redovima hrvatskog prvaka Dinama.

Mladi srpski napadač potpisao je ugovor s plavima na pet godina, a momčadi trenera Nenada Bjelice će se već sutra pridružiti na pripremama u Turskoj.

>> Pogledajte trening Dinama u Beleku

Andrić je trenutačno prvi strijelac hrvatskog prvenstva s 10 golova čime je privukao interes mnogih klubova.

'Da se radi o odličnom napadaču govori i podatak da je u 39 odigranih utakmica postigao 21 pogodak, a nadamo se da će sa sjajnim nastupima nastaviti i u Dinamovom dresu', poručili su iz Maksimira.

Andrić je prije dolaska u Zaprešić igrao za Žalgiris, Belenenses, OFK Beograd i Radnički iz Kragujevca. Bio je i član mlade reprezentacije Srbije, ali je zbog ozljede propustio svjetsko U-20 prvenstvo 2015. godine na kojem je Srbija osvojila naslov svjetskog prvaka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

IL
ilijan
20:07 19.01.2019.

Andrić je po pravoslavljeni Hrvat

DU
Deleted user
22:02 19.01.2019.

Dinamo je dobro i pametno kupio.

BL
Blatina19
19:35 19.01.2019.

Dobar posao za Dinamo.