Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Prvi strijelac HNL-a potpisao s plavima na pet godina

Komnen Andrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
19.01.2019.
u 19:28

Bio je i član mlade reprezentacije Srbije, ali je zbog ozljede propustio svjetsko U-20 prvenstvo 2015. godine na kojem je Srbija osvojila naslov svjetskog prvaka

Vodeći strijelac prve HNL Komnen Andrić (23) napustio je redove Intera i karijeru će nastaviti u redovima hrvatskog prvaka Dinama.

Mladi srpski napadač potpisao je ugovor s plavima na pet godina, a momčadi trenera Nenada Bjelice će se već sutra pridružiti na pripremama u Turskoj.

>> Pogledajte trening Dinama u Beleku

Andrić je trenutačno prvi strijelac hrvatskog prvenstva s 10 golova čime je privukao interes mnogih klubova.

'Da se radi o odličnom napadaču govori i podatak da je u 39 odigranih utakmica postigao 21 pogodak, a nadamo se da će sa sjajnim nastupima nastaviti i u Dinamovom dresu', poručili su iz Maksimira.

Andrić je prije dolaska u Zaprešić igrao za Žalgiris, Belenenses, OFK Beograd i Radnički iz Kragujevca. Bio je i član mlade reprezentacije Srbije, ali je zbog ozljede propustio svjetsko U-20 prvenstvo 2015. godine na kojem je Srbija osvojila naslov svjetskog prvaka.

Ključne riječi

Komentara 6

IL
ilijan
20:07 19.01.2019.

Andrić je po pravoslavljeni Hrvat

DU
Deleted user
22:02 19.01.2019.

Dinamo je dobro i pametno kupio.

BL
Blatina19
19:35 19.01.2019.

Dobar posao za Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije