PARTIZAN - ZVEZDA

Provokacija iz Srbije: Vukovar na ćirilici i zastava Draže Mihajlovića

27.05.2017.
u 19:21
Navijači Crvene zvezde donijeli su transparent na kojem na srpskoj zastavi ćirilicom piše Vukovar, a pokraj toga je fotografija četničkog vođe Draže Mihalovića.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Partizana stigli su danas do dvostruke krune. Nakon što su osvojili prvenstvo, uzeli su i Kup Srbije nakon pobjede 1:0 nad Crvenom zvezdom. Pogodak vrijedan naslova postigao je Milenković u 42. minuti.

No, nije moglo proći bez incidenata na stadionu u Humskoj. Navijači Crvene zvezde donijeli su transparent na kojem na srpskoj zastavi ćirilicom piše Vukovar, a pokraj toga je fotografija četničkog vođe Draže Mihalovića.

Osim toga, Delije su se potukle i s policijom. U incidentu je ozlijeđeno nekoliko osoba.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 103

AI
AirMax2
19:41 27.05.2017.

Samo liječite komplekse momci...izgleda da ste se sa Kosovom već pozdravili.

EL
EldersRealm
20:07 27.05.2017.

Dok se cirilica koristi kao provokacija, nema sanse da bude uvedena u Vukovaru. Srbi sami sebi pile granu i potvrdjuju ono sto Hrvati tvrde - cirilica nije "samo" pismo nego je instrument velikosrpske politike. Bila i ostala.

KI
kizz1
20:27 27.05.2017.

što će jadnici ništa drugo im ne preostaje