'Tako to ne ide'

Nakon skandala s Karleušom novi problemi za Vranješa! Prosinečki ga izbacio

Foto: Reuters/Press Association/PIXSELL
Nakon skandala s Karleušom novi problemi za Vranješa! Prosinečki ga izbacio
19.02.2019.
u 17:09
Vranješ se navodno nedavno našao u ljubavnom trokutu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom
Pogledaj originalni članak

Nogometni izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izbacio je iz reprezentacije Ognjena Vranješa (29), braniča Anderlechta kojemu fantastično ide upadanje iz skandala u skandal.

- Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide - izjavio je, između ostalog, Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao:

- Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka, te se nadam da ćemo čim prije pronaći adekvatnu zamjenu.  

Podsjetimo, Vranješ se u siječnju našao u ljubavnom skandalu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a nedavno je protiv nje podnio tužbu. U tužbi je naveo kako mu je pjevačica prijetila, ali ga i javno uvrijedila na društvenim mrežama, zbog čega mu je ugrožena sigurnost.

U siječnju se u medijima naveliko pisalo da Karleuša varala supruga Duška Tošića s Vranješom, a za što se pročulo nakon što su se Karleuša i Vranješ počeli 'šamarati' po društvenim mrežama uvredljivim objavama, pa čak i navodnim fotografijama spolnih organa.

Vranješ je jesenas na Instagramu u skandaloznoj objavi podržao divljanje navijača AEK-a tijekom dvoboja protiv Ajaxa, a kada se već dotičemo navijača, dodajmo da su ga čelnici belgijskoga kluba prije nekoliko mjeseci poštedjeli dolaska u Zagreb zbog mogućih problema sa štovateljima Dinama.

Naime, još dok je bio član Šerifa, Vranješ je u Zagrebu slavio u majici Delija, a mogima je tlak digao i kada je na ruku istetovirao četničkoga vojvodu Momčila Đujića. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar VinkoL
VinkoL
17:50 19.02.2019.

Ovaj portal treba predložiti za neku nagradu svjetskih razmjera. I uvesti u knjigu Guinesovih rekorda: pa ni svi srbijanski portali zajedno nisu u stanju objaviti toliko "vesti" iz zapadne turske ko ovaj Mileva-portalčina.

Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
18:42 19.02.2019.

Sad će imati više vremena za pevaljke... :-)

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:35 19.02.2019.

Tako visok dečko a Karleuša kaže treba dole mikroskop ?