Loši rezultati

Promjena u talijanskoj ligi: Cagliari smijenio Rastellija

Foto: Reuters/PIXSELL
Promjena u talijanskoj ligi: Cagliari smijenio Rastellija
17.10.2017.
u 12:52
Talijanski mediji nagađaju da bi Rastellija mogao zamijeniti Massimo Oddo, bivši trener Pescare, ili Giuseppe Iachini
Pogledaj originalni članak

Talijanski prvoligaš Cagliari, trenutačno 14. na ljestvici, smijenio je trenera Massima Rastellija, objavljeno je na klupskim stranicama u utorak.

Rastelli je vodio Cagliari od sezone 2015./2016. na kraju koje je klub doveo u Serie A. Prošlu je sezonu Cagliari prvenstvo završio na 11. mjestu.

Ove sezone je momčad upisala samo dvije pobjede, protiv Crotonea i Spala, i šest poraza od kojih je zadnji protiv Genove u nedjelju na domaćem terenu (2-3).

Talijanski mediji nagađaju da bi Rastellija mogao zamijeniti Massimo Oddo, bivši trener Pescare, ili Giuseppe Iachini, koji je prošle sezone vodio Palermo, a zatim Udinese.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.