OKRENUO PRIČU

Prije točno 10 godina: Navijači Modrića proglasili najgorim pojačanjem lige

Foto: SUSANA VERA/REUTERS
Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Cadiz
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Juan Carlos Rojas
Real Madrid vs. Paris Saint-Germain in the Champions League
31.12.2022.
u 16:46
- Real Madrid platio je 45 milijuna eura za Modrića, kvalitetnog igrača u Premier ligi koji se na Euru 2012. 'hrvao' protiv Španjolske. Četiri mjeseca nakon dolaska u Madrid, Hrvat nikako nije opravdao očekivanja - pisala je tada Marca.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić (37) jedan je od najboljih, ako ne i najbolji vezni igrač svih vremena. Kapetan hrvatske reprezentacije i dugogodišnji prvotimac Real Madrida već deset godina igra u prijestolnici Španjolske, a upravo je toliko vremena prošlo otkako ga je Marca na Silvestrovo 2012. prema izboru svojih čitatelja proglasila najgorim pojačanjem La Lige. 

Fijasko godine, kako su naveli, bilo je dovođenje Modrića na Bernabeu. Gori je bio čak i od Alexa Songa, koji je nikako nije snašao u Barceloni. Najvećim pojačanjem proglašen je Barcin Jordi Alba, koji dan danas nosi dres kluba s Nou Campa. 

- Real Madrid platio je 45 milijuna eura za Modrića, kvalitetnog igrača u Premier ligi koji se na Euru 2012. 'hrvao' protiv Španjolske. Četiri mjeseca nakon dolaska u Madrid, Hrvat nikako nije opravdao očekivanja. Izabran je kao najgori potpis godine s 32,2% glasova - napisali su tada.

Foto: Juan Carlos Rojas
Real Madrid vs. Paris Saint-Germain in the Champions League

Modrić je odonda do danas postao neizostavan dio ekipe, jedan od kapetana i osvojio nebrojena odličja, a kruna karijere, uz uspjehe s vatrenima, bilo je osvajanje Zlatne lopte 2018. godine.

>> Dalić: Vraćali smo se kao gubitnici iz Rusije, a sada smo se vraćali ko pobjednici

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OL
olujasviholuja2
17:09 31.12.2022.

Hajde još pišite protiv Luke, sutra ću biti protiv Lovrena i Dalića, niikako ne možete preboljeti domoljublje hrvatskih reprezentivaca, ne samo u nogometu i u svim sportovima