ZABRANA DOLASKA

Prekršajni sud: Mamić ne smije na Park mladeži

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Prekršajni sud: Mamić ne smije na Park mladeži
16.04.2014.
u 16:27
Izvršni predsjednik Dinama danas ne smije biti na utakmici s RNK Splitom iako je doputovao u grad pod Marjanom. U protivnom mu prijeti kazna do 10.000 kuna.
Pogledaj originalni članak

Prekršajni sud u Splitu podsjetio je da je Zdravku Mamiću zabranjen pristup na Park mladeži. To znači da izvršni predsjednik Dinama danas ne smije biti na utakmici s RNK Splitom iako je doputovao u grad pod Marjanom. U protivnom mu prijeti kazna do 10.000 kuna.

Prekršajni sud u Splitu u priopćenju navodi da je Mamiću i Ivi Begi zabranjen pristup na Park mladeži i Poljud.

"Okrivljenicima su određene navedene mjere opreza jer je Sud ocijenio, s obzirom na stanje u spisu, i dokaze koje je priložio ovlašteni tužitelj postojanje realne opasnosti da okrivljenici mogu nastaviti s činjenjem novih prekršaja na športskim objektima i športskim natjecanjima kako je to pobliže opisano u Rješenjima o mjeri opreza pojedinačno za svakog okrivljenika.

Mjere opreza izvršne su za oba okrivljenika odmah i traju dok za tim postoji potreba, a najdulje do pravomoćnosti presude. U slučaju nepostupanja po određenoj mjeri opreza okrivljenici se na temelju čl. 132. t. 5. Prekršajnog zakona mogu kazniti novčanom kaznom u iznosu do 10.000,00 kn", navodi Prekršajni sud u Splitu.

>> Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.