Veliko pojačanje

Predstavljen Cindrić, Barcelona se 'poskliznula' na Googleov prevoditelj

Foto: instagram.com/luka_cindric25
Predstavljen Cindrić, Barcelona se 'poskliznula' na Googleov prevoditelj
20.06.2019.
u 20:41
Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni prije Cindrića bio je desni vanjski igrač Marko Kopljar koji je ondje nastupao od 2015. do 2016. godine.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić (26) prešao je u četvrtak iz poljskog Kielcea u španjolskog prvaka Barcelonu s kojom je potpisao ugovor na iduće četiri sezone, do 30. lipnja 2023. godine.

- Cindrić je jedan od velikih talenata europskog rukometa - priopćila je Barcelona.

Srednji vanjskih igrač prvi je novi sportaš predstavljen u novom Barceloninom dresu s plavim i crvenim kvadratićima koji podsjeća na dres hrvatske nogometne reprezentacije, a kojeg će od iduće sezone nositi rukometaši, nogometaši i košarkaši kluba iz Katalonije.

Cindrić je proveo jednu sezonu Kielcu s kojim je imao ugovor na dodatne dvije sezone no odlučio je otići u Barcelonu. Katalonski klub nije objavio iznos transfera.

Barcelona na poziciji srednjeg vanjskog ima Islanđanina Arona Palmerssona (29) i Španjolca Raúla Entrerríosa (38). Entrerríos bi se iduće sezone trebao oprostiti od igračke karijere.

Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni prije Cindrića bio je desni vanjski igrač Marko Kopljar koji je ondje nastupao od 2015. do 2016. godine.

Zanimljivo, Barceloni se prilikom predstavljanja na društvenim mrežama potkrala sitna greška, a slutimo da je, kao i toliko puta do sada, kriv bio Googleov prevoditelj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PI
Pipiripi4
21:19 20.06.2019.

Zašto je to greška? Obratili su mu se u množini, s poštovanjem. Dobrodošli gospodine Luka Cindriću.