A TEK JE POČEO

Predsjednik Superlige lagao cijelom svijetu! Objavljen dokaz da nije govorio istinu

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Predsjednik Superlige lagao cijelom svijetu! Objavljen dokaz da nije govorio istinu
20.04.2021.
u 12:39
Perez je rekao da skupina od 12 klubova koji su začetnici Superlige u svoje društvo nije pozvala PSG, Bayern i Borussiju Dortmund
Pogledaj originalni članak

Predsjednik novoosnovane nogometne Superlige, Florentino Perez (74) jučer je dao veliki intervju u kojem je progovorio o budućnosti nogometa, a danas je uhvaćen da ne govori istinu.

Naime, Perez je rekao da skupina od 12 klubova koji su začetnici Superlige u svoje društvo nije pozvala PSG, Bayern i Borussiju Dortmund.

No, njemački magazin Der Spiegel objavio je dokument u kojem se vidi da to nije istina. Spomenutim klubovima ponuđeno je članstvo, ali i to da budu "dodatni osnivači".

PSG je dobio 14 dana za odgovor, a Bayern i Borussia po mjesec dana.

Podsjećamo, jučer je objavljeno da bi u Superligi sudjelovali španjolski Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United te talijanski Juventus, Milan i Inter. Pozvani su i PSG, Bayern i Borussia Dortmund da im se priključe, ali ta tri kluba su ih odbila iako Perez tvrdi drukčije. 

>> Pogledajte video o Superligi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

HR
hr76
13:02 20.04.2021.

Luka, ne produžuj ugovor s ovim licemjerom. Trebaš nam na Euru!

PO
Polarus
13:32 20.04.2021.

hehe... kako će ladno zduvat...

VI
Vivian
13:15 20.04.2021.

Samim time sto spominje osnivanje "balkanske lige" uocljivo je da laze. Izgubio je vjerodostojnost, uhvacen u lazi.