'DOBRO GA POZNAJEM'

O Dragi Ćosiću oglasio se i Ćiro Blažević

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
O Dragi Ćosiću oglasio se i Ćiro Blažević
07.09.2018.
u 17:46
Ne vjerujem u to što se piše, rekao je slavni trener
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvećih hrvatskih trenera Miroslav Ćiro Blažević komentirao je aferu s navodnim pokušajem preprodaje ulaznica za Svjetsko prvenstvo, za što se tereti poznati sportski komentator Drago Ćosić.

- Ne vjerujem u to što se piše, previše ga dobro poznajem da bi se on upuštao u tako niske avanture - rekao je Ćiro o Ćosiću za Direktno.hr.

Da bi se sve razjasnilo, EBU je zatražio pojašnjenje od HRT-a jer su serijski brojevi na ulaznicama ukazivali da su dodijeljene HRT-u. Kako se doznaje, radi se o četiri ulaznice za finalnu utakmicu u Moskvi i još 36 ulaznica za ostale utakmice SP-a. Ćosić je ranije za Večernji list samo rekao da ne smije ništa komentirati.

Ćiro je komentirao i jučerašnju prijateljsku utakmicu s Portugalom, koju su Vatreni u gostima odigrali neriješeno, 1:1.

- To je bila utakmica koja obećava i koja nas čini spokojnim jer je evidentno da je takav koncentrat talenta bio u našoj ekipi da nemamo razloga za zabrinutost usprkos tome što se od reprezentacije oprostio velik broj igrača - rekao je Ćiro.

Pogledajte video 10 hitova vatrenih:

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:23 07.09.2018.

Ćiro plaća da ga se nešto pita 😁

Avatar comparator
comparator
19:22 07.09.2018.

O moj Ćiro ! Pa ti ni sam sebi ne vjeruješ . Zar nisi tvrdio da su ti na HRT-u maznuli mobitel ?

MA
magnum2013
18:52 07.09.2018.

Zemljak Ćirin nije to uradio. Sve što rade na Prisavlju zar je i obo čudno. Sve poštenjačina do poštenjačine. Sa ćiricom naravno.