VATROGASCI PRALI KRV S TLA

VIDEO Potukli se članovi Torcide i Armade u Rijeci: Dvoje završilo na hitnoj, više njih je privedeno

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
VIDEO Potukli se članovi Torcide i Armade u Rijeci: Dvoje završilo na hitnoj, više njih je privedeno
12.09.2021.
u 12:44
Riječki vatrogasci kazali su nam da ih je pozvala policija oko 10:10 na lokaciju gdje se dogodila tučnjava kako bi isprali cestu od krvi.
Pogledaj originalni članak

Jutros u blizini glavnog kolodvora u Rijeci potukli su se pripadnici navijačkih skupina Hajduka i Rijeke - Torcida i Armada.

-Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce... Tuklo ih se tridesetak - rekla je čitateljica za 24sata. 

Podsjećamo, Hajduk danas u 8. kolu HNL-a od 17 sati igra u Puli protiv Istre.

Navijači Hajduka krenuli su ujutro na utakmicu i stali su u Rijeci. U ovom trenutku nije poznato je li riječ o dogovorenoj tučnjavi ili pak o napadu.  24sata neslužbeno doznaje kako ih je tamo dočekala Armada i napala, no što se točno dogodilo još uvijek se ne može reći. 

Riječki vatrogasci potvrdili su za Večernji list da ih je pozvala policija oko 10:10 na lokaciju gdje se dogodila tučnjava kako bi isprali cestu od krvi. 

Policija nam je potvrdila da je došlo do tučnjave većeg broja ljudi. 

-  Jutros oko 9 sati u širem središtu Rijeke, na području u blizini željezničkog kolodvora, došlo je do tučnjave između većeg broja osoba. Dvije osobe koje su sudjelovale u tučnjavi prevezene su na HMT radi pružanja liječničke pomoći. U službene prostorije policije privedeno je više osoba te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja sudionika i okolnosti ovog događaja - rekli su nam iz policije. 

Na Facebook stranici Hooligans.cz objavljena je snimka sukoba navijača. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

PR
pravednik2
15:48 12.09.2021.

Jesu li bili cijepljeni?

DU
Deleted user
19:12 12.09.2021.

" Dvoje završilo na hitnoj ... " Vjerojatno dvojica . Ne vjerujem da je u tučnjavi sudjelovala djevojka .

UM
umnjak
21:59 12.09.2021.

Neka je sa srecom