Ulovile ga kamere

Neobična scena: Ćorić usred meča porazgovarao sam sa sobom

Foto: Screenshot
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
25.10.2018.
u 19:32
Hrvatski tenisač nije otkrio o čemu je to sam sa sobom popričao, ali ma što god da si je rekao, djelovalo je. U nastavku meča je "okrenuo" Pouillea i izborio četvrtfinale.
Pogledaj originalni članak

Borna Ćorić odlično igra i u Beču. Izborio je četvrtfinale turnira, i to nakon što je u srijedu u 2. kolu svladao Francuza Lucasa Pouillea sa 4:6, 6:0, 6:4 poslije dva sata igre.

Istina, dosta se mučio u prvom setu, pa je u jednom trenutku potražio savjet stručnjaka i porazgovarao sam sa sobom. Ulovile su to i kamere, te se hrvatski tenisač u četvrtak na svom profilu na Instagramu dobro našalio.

"Ne razgovaram uvijek sam sa sobom, ali kada to činim, odgovaram", napisao je na Instagramu, čime je nasmijao brojne pratitelje profila.

Iz snimke nije najjasnije u kojem se trenutku Ćorić zapričao, ali ne bi začudilo da se to dogodilo upravo u prvom setu tijekom kojeg je uspio spasiti pet break lopti, ali i potom izgubiti servis za 4:6.

Bilo kako bilo, hrvatski je tenisač projurio kroz drugi set (6:0), a odlično se postavio i u trećem. Kod 3:3  je napravio break i potom rutinski zaključio meč.

U četvrtfinalu Ćorić će igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona s kojim ima omjer 1:3
 



 


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DE
deda1234
21:19 25.10.2018.

A dobro je nisam jedini koji prica sam sa sobom

Avatar poljicanin
poljicanin
09:09 26.10.2018.

Bitno je da mu je pomoglo!

ID
ID72
20:17 25.10.2018.

kažu da je profesionalni sport nezdrav...